Számotokra mi nehéz az életben?
Figyelt kérdés
1Pénz
2Lelki egyensúly
3Szerelem
4Gyereknevelés
5Egyéb
Azt légyszíves fejtsd ki, hogy mi az
jún. 20. 15:07
1/29 anonim válasza:
Sokáig a szerelem-téma tűnt megoldhatatatlannak, de azóta férjhez mentem és igazából minden kiváló.
Gyerekneveléssel szintén így voltam, hogy sose lesz a fiammal jó a kapcsolatunk, de ahogy nő és megy ki a kamaszkorból, egyre jobb a helyzet.
3/29 anonim válasza:
a sok rosszindulatú selejt ember elviselése, mindenhol vannak ilyenek
6/29 anonim válasza:
Nőt találni, manapság egy átlagos pasinak lehetetlen
7/29 anonim válasza:
Az exemmel egy vmennyire normális kapcsolatot tartani a gyerekek miatt.
De mivel mindig alám tesz, így elég nehéz. 10 éve megy ez igy. Nem tudom mi lesz a lányunk esküvőjén majd egyszer.
9/29 anonim válasza:
Nem megölni magamat elég nehéz dolog és sok erőt kíván.
10/29 anonim válasza:
Jelenleg az hogy le vagyok sérülve és nem tudok elmenni rendesen edzeni. Túl sok a felesleges energiám, nem tudok magammal mit kezdeni, és emiatt kezdek becsavarodni, ez pedig kihat az emberi kapcsolataimra is. Szerencsére dolgoznom nem kell, viszont ez áldás és átok egyszerre, mert így viszont hogy a hobbijaimnak sem tudok hódolni, tök üresek és unalmasak a mindennapjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!