Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a kiakadásom, hogy nem...

Jogos a kiakadásom, hogy nem várhatják el tőlem, hogy én vigyázzak az unokahúgomra?

Figyelt kérdés
Bátyám a családjával visszaköltözött a szüleinkhez, mert a házukat épp újítják. Nagyon lassan haladnak vele. A babájuk 2 hónapos és igen, nagyon cuki, de rengeteget bőg, nem alszanak tőle így, meg mi sem. Én most itthon vagyok, készülök a szóbeli érettségikre. Sógornőm nonstop nyaggat, hogy segítsek a gyerekkel, néha oké is, de az a bajom, hogy már naponta többször is ezzel nyaggat. Nem az én gyerekem, nem az én feladatom megoldani. Aztán meg a szüleimet küldi rám, hogy tőlem ennyit sem lehet kérni, pedig egész nap itthon vagyok, ráérek stb. Anyuék nem nagyon segítenek neki, mert dolgoznak, fáradtak, meg a sok sírástól ők is gyakran felébrednek éjjel. Komolyan nagyon elegem van már, töményen ott vannak a tételek, közben azt hiszik ingyen bébiszitter vagyok. Bátyám is velem veszekszik, hogy csak egy kicsit, de basszus ez már nem kicsi segítség.
máj. 21. 09:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyen nő alkalmatlan az anyaságra.
okt. 9. 14:19
 42/43 anonim ***** válasza:
74%
Egy csecsemő ilyen. A szülők meg fáradtak, kivannak. Ha meg még egy másik család nyakára is másznak ilyenkor, akkor az önmagában is megterheli a másik családot, nemhogy még a gyerekpesztrálásra is rákényszerítsék őket. Nekem is van 3 gyerekem, végigcsináltam ezt velük, de nem kényszerítettem rá a családom többi részére. Állj a sarkadra, és mondd meg nekik, hogy az ő gyerekük, az ő életük, ők jöttek a ti nyakatokra, szóval épp eléggé terhelő a jelenlétük, ne tetézzék még ezzel is! Az meg hogy te mit csinálsz a te dolgod és nekik semmi közük hozzá. Ha egész nap a seggedet vakargatnád, akkor se szólhatnának egy szót se, mert nem a te gyerekedről van szó.
okt. 9. 14:25
 43/43 anonim ***** válasza:
56%

"Mondjuk szerintem is idegesítő, mikor valaki 5 percig folyamatosan nyeszeteli a szépen elkészített ételt és nem, nem lehet nem észrevenni, ahogy a tányért csikorgatva trancsíroz perceken keresztül"

Ugyan már, te is nagyon jól tudod, hogy egy szelet húst feldarabolni kb. 30 másodperc, annyira túltoljátok ezt, hogy bele lehessen kötni valamibe 😆😆😅

okt. 11. 06:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!