Jogos a kiakadásom, hogy nem várhatják el tőlem, hogy én vigyázzak az unokahúgomra?
Figyelt kérdés
Bátyám a családjával visszaköltözött a szüleinkhez, mert a házukat épp újítják. Nagyon lassan haladnak vele. A babájuk 2 hónapos és igen, nagyon cuki, de rengeteget bőg, nem alszanak tőle így, meg mi sem. Én most itthon vagyok, készülök a szóbeli érettségikre. Sógornőm nonstop nyaggat, hogy segítsek a gyerekkel, néha oké is, de az a bajom, hogy már naponta többször is ezzel nyaggat. Nem az én gyerekem, nem az én feladatom megoldani. Aztán meg a szüleimet küldi rám, hogy tőlem ennyit sem lehet kérni, pedig egész nap itthon vagyok, ráérek stb. Anyuék nem nagyon segítenek neki, mert dolgoznak, fáradtak, meg a sok sírástól ők is gyakran felébrednek éjjel. Komolyan nagyon elegem van már, töményen ott vannak a tételek, közben azt hiszik ingyen bébiszitter vagyok. Bátyám is velem veszekszik, hogy csak egy kicsit, de basszus ez már nem kicsi segítség.máj. 21. 09:37
31/43 anonim válasza:
30
Milyen csecsemő elsősegély? Szerinted ez hány szülőnek van? Van aki azt se tudja mi az az ml meg mg és ez nem vicc!
32/43 anonim válasza:
Volt olyan rokonunk anno, aki már terhesen azt tervezgette, hogy hát ha majd ők el akarnak menni valahová a párjával, akkor nálunk milyen jól ellesz a baba, konkrétan kész ténynek vette, hogy segítünk meg vigyázunk rá helyettük. Nem, basszus, ha én is ezt az extrém sportot akarnám űzni, akkor lenne saját gyerekem. Ők vállalták, az ő feladatuk megoldani. És ha te nem lennél, akkor mit csinálnának a gyerekkel, hova tennék? Amikor a gyereket bevállalták, akkor ennek is egy mérlegelendő szempontnak kell(ett) volna lennie, hogy hogyan oldják meg a felügyeletét ők ketten, nem másnak lepasszolva.
33/43 anonim válasza:
29, esetleg pár nap múlva a kérdezőt kivágják innen egy másik mese miatt :D Ez a legvalószínűbb.
34/43 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, remélem javul így itthon a helyzet. Azt mondta, hogy szerinte van egy depressziója így szülés után, meg azt is mondtam hogy vigye el orvoshoz hogy miért ilyen sírós a picurka, hátha nem fog ennyit sírni. Anyám szerint csak a hasa fáj, meg hogy azért mert nem szereti ha leteszik, de kitudja.. megígérte hogy nem kéri, hogy segítsek, aztán sírva fakadt, hogy csak nagyon álmos.
máj. 23. 08:53
35/43 anonim válasza:
Az én unokám is sokat sírt, és nem szerette, ha lefektettük. Aztán kiderült, hogy refluxos. Kapott babáknak való Gaviskont, picit megemeltük a matracát a fejrészen, és megszünt az állandó sírás. Vigyétek el orvoshoz, hátha nála is ez a probléma.
36/43 Grizesteszta válasza:
#35: Mennyi idos volt a pici, amikor kuderult a reflux? Mert nalunk egyelore boges van, ok nincs. Koszi, ha valaszolsz, szep napot neked!
37/43 anonim válasza:
Pár hetes volt. Semmi klasszikus tünet nem volt a síráson kívül .De észrevettük, hogy fektetve mindíg sírt, félig ülőhelyzetben jobban elvolt. Ezután vittük orvoshoz a gyanúnkkal.
39/43 anonim válasza:
Miért is a kérdezőnek kéne eltakarodnia otthonról könyvtárba, vagy tovább benn maradni a suliban, hogy készülhessen az érettségire? Neki is ugyanolyan joga van az otthoni nyugodt békés életre.
HA valaki annyira nagyfiú, nagylány, hogy gyereket b*szott a világra, akkor gondoskodjon is róla, mert nem az államnak, a rokonoknak, ismerősöknek csinálták a kölyköt, hanem maguknak.
Ne hagyd, hogy hülyének nézzenek és kihasználjanak. Nem csak a rabszolgájuk, nem tartozol nekik semmivel. Ha ennyire kell nekik a segítséged, akkor fizessék meg az idődet. Ha meg nem tetszik valami el lehet menni a francba.
40/43 anonim válasza:
#39 Így van, 100%-ban egyetértek veled. (#10-es voltam egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!