Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apaként a lány gyereket vagy...

Apaként a lány gyereket vagy anyaként a fiú gyereket melyik nemnek fenntartott nyilvános wc-be vinnétek be?

Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett. Apa vagyok, fiam van. Egy beszélgetés közben merült fel a téma, amin korábban nem is gondolkodtam. Kíváncsi lennék akinél előfordult hogyan cselekedett. Akinél még nem, az mit gondol erről mit tenne.
2024. máj. 20. 07:57
 81/91 anonim ***** válasza:
56%
79,az azért más. Így jár aki más holmijai közt kutat.
2024. máj. 20. 14:02
 82/91 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan ugy csinalsz mintha a kisfiuk vagy a lanyukat kisero apukal beulnenek az oledbe 😂

Senki sem kivancsi rad egy nyilvanos wc-ben elhiheted.

Fogadok amugy , hogy még sose talalkoztal egy apukaval se a wcbe, de azert itt frocsogsz ...

Az meg , hogy teged nem vittek gyerkent sehova az a te bajod.

Plaza, barmilyen muzeum, kiallitas, program de siman egy jatszoter is olyam ahol 2 mosdo van es abbol lehet valogatni.

Szomi ha teged sehova se vittek, de legalabb mar tudjuk miert vagy ilyen fogyatekos

2024. máj. 20. 18:48
 83/91 anonim ***** válasza:
66%

40/N

A fiam 8 éves, helyzete válogatja, ha átlátható a hely, akkor megvárom a férfi wc előtt, de mondjuk ha ketten megyünk valahova és nekem wc-re kell mennem, akkor nem hagyom kint a női mosdó előtt, hanem beviszem és akkor ott már elküldöm pisilni vagy kezet mosni is. Soha senkit nem zavart. Ha valami giga plázában vagy pályaudvaron stb vagyunk, akkor nem engedem be egyedül a férfi wc-be. Uszodába is beviszem a női öltözőbe, ha nincs velem a férjem v más férfi családtag. Félnék h egyedül eltéved, valamit elhagy, és akkor még a pedo bacsikról nem is beszéltünk. Ha van családi/fülkés megoldás, nyilván azt választjuk.

Lányunk is van, ő 5 éves és szinte sosem megy el nyilvános helyen wc-re (“nem kell” felkiáltással), így nem került rá sor h Apa v nagypapa vigye pisilni, de azt tartanám helyesnek ha elsősorban a nőibe viszi - mivel zárható fülkék vannak és nőként semennyire nem zavarna egy férfi, aki egy kislányt kísér. Persze nyilván a férfi wc is elfogadható, ha olyan a kialakítása, és a kísérő férfi úgy ítéli meg, hogy biztonságos/illendő stb. (tehát ha a férjem van a gyerekünkkel, ő mérlegeli, hogy adott esetben melyik a jobb választás). A kislányom amúgy tudja a fiúk és lányok közötti anatómiai különbséget, tudja h a fiúk állva pisilnek a kukijukkal, szóval ha véletlenül meglátna egy pisilő férfit, nem hiszem h sokkot kapna- nyilván persze arra is gondolni kell h a férfi, akit meglát,mit szól, de azt gondolom, ugyanazt mintha egy 5 éves kisfiú lenne ott az apjával.

2024. máj. 20. 20:43
 84/91 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy nem tudom, mennyire kell b...atlan hüpi-nek lenni ahhoz, hogy egy nő már rögtön azon pörögjön, hogy a gyerekét kísérő apuka AZÉRT megy be, hogy ŐT nézze - fülkén keresztül,természetesen.

Nyilván Superman esetében más a dolog, mert ő átlát a faajtón :D

Keress inkább egy pasit a saját és a társadalom érdekében.

2024. máj. 21. 07:54
 85/91 anonim ***** válasza:
43%
Nem wc de voltaképpen vizesblokk és részleg azért idevág. Amikor nővéremmel 10 évnél fiatalabbak voltunk (én fiú vagyok) akkor mindkettőnket a lányöltözőbe vittek az tanuszodában. Ott a szülők legyen apuka anyuka mindkét részlegen megtűrtek voltak. De csak egyik szülő ért rá minket rendre elvinni és nem tudott fel alá rohangálni így inkább én kerültem lányok közé mintsem nővérem fiúk közé. Öltözni mindenki tudott nyilván, a szülők azért voltak hogy időben készen álljon a gyerek ne az oktatók vadásszák őket ki hiányzik ki nem jött még ki stb.Nyilván ha pl beteg volt nővérem akkor a fiúba mentünk. 1-2 alkalom volt 2 év alatt amikor valamelyik szülő (mikor épp egymagam álldogáltam) bekóstolt hogy miért ezen a részlegen vagyok. A "mert a szüleim azt mondták" elég válasz volt hisz azt nem tudták melyik a szülőm-hátha erősebb tehát nem ragozták tovább a dolgot (vagy alapból tudták azért szólítottak csak akkor le mikor egyedül voltam🤷‍♂️)
2024. máj. 21. 11:17
 86/91 anonim ***** válasza:
40%

Ez csak a prűd, snowflake, mindentol is óvjuk nevelés eredménye, hogy "sokkot" kap a gyerek...

Nem azt mondom, hogy a szivárvány színeiben kell fürdetni a gyereket, de azért nem árt, alap dolgokkal tisztában lenni....

2024. máj. 21. 22:50
 87/91 anonim ***** válasza:
46%
Tyuhu ... Szerintek egy férfibudiban helikopterezés megy a piszoároknál ? :D Háttal álló embereket lát a fal felé fordulva aki bemegy.
2024. máj. 22. 17:23
 88/91 anonim ***** válasza:
40%
Be lehet vinni a rokkantba is de amugy apakent a ferfi wc-be mert a noibol kizavarnanak az tuti.
2024. máj. 23. 03:24
 89/91 anonim ***** válasza:
47%

Kár, hogy már Magyarország is kezd lemondani a józan észről. Kár, hogy már itt is felmerül, hogy felnőtt ember melyik wcbe menjen.....

Férfi szülő a férfinek viszi a gyereket, Nő meg a nőibe

2024. máj. 23. 08:46
 90/91 anonim ***** válasza:
63%
89, 40 évvel ezelőtt is a női mosdóba vitt be apukám, és senkinek nem volt egy rossz szava sem.
2024. máj. 23. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!