Az anyám miért rak fel majdnem minden közösségi oldalára fel rólam nyilvánosan (nyilvános a fiókja és mindenki láthassa a képet) az én engedélyem nélkül?
(nekem is vannak közösségi oldalaim, de az összes privát és magamrol sem posztolok képeket nehogy le mentsék vagy képernyőképet csináljonak rosszabb esetben nehogy bárki is továbbitsa egy idegennek a képemet.
Az anyámnak mondtam hogy rólam ne posztoljon sehova semmit, de akkor is mindenhova pakolja a képeket állandoan.
Mit tegyek?
19/l
Az idosebbik noveremmel elofordult mar hogy le mentettek a kepet es tovabb kuldtek valami ped*fil gec*nek (ez par hete volt. Es mai napig jarkalgat a rendorsegre mert keresik azt a palit. Annak a palinak mar van nem is 1 bejelentese.) es csak egy sima arckeprol van szo.. semmi me*telenkedes.
(Az a pali a rokonsagba tartozik egyebkent.)
(Sajat noverei is mar jelentettek mivel a az egyik tesojanak a kiskamasz kislanyara is nyomult a f*reg)
A noverem 20+ egyebkent.
Es ha szerinted az normalis hogy egy majd 40 eves pali nyomul a noverenek a lanyara, tesoimra, ram, a volt osztalytarsamra, a noverem munkatarsara? Ha te no szemely vagy rad is nyomulna szoval te sem elnel biztonsagba.. nala a kor nem szamit. Nala csak az szamit hogy nem vagy pasi
Ha a nővéred nem gyerek, akkor a csávó miért pedofil? Ne használj olyan szavakat szerintem, amiket nem értesz.
Anyád jogilag nem teheti meg, hogy az engedélyed nélkül rakjon fel rólad képet, szócal a legtöbb platformon jelentheted, hogy eltávolításra kerüljön. Hogy le is törlik-e, majd elválik.
De kicsit beteges ez, hogy nehogy már más lementse a képedet... hidd el, kérdező, valahol valaki a kerek világon már matyizott úgy, hogy közben rád gondolt. Nem mindegy, hogy van e ehhez arcképük vagy csak az emlékeikre hagyatkoznak?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!