Az anyám miért rak fel majdnem minden közösségi oldalára fel rólam nyilvánosan (nyilvános a fiókja és mindenki láthassa a képet) az én engedélyem nélkül?
(nekem is vannak közösségi oldalaim, de az összes privát és magamrol sem posztolok képeket nehogy le mentsék vagy képernyőképet csináljonak rosszabb esetben nehogy bárki is továbbitsa egy idegennek a képemet.
Az anyámnak mondtam hogy rólam ne posztoljon sehova semmit, de akkor is mindenhova pakolja a képeket állandoan.
Mit tegyek?
19/l
6os kommentben irtam "de a regi privat insta profilomrol is szedi le a kepeimet".
Nem fotozgat az anyam senkit sem. Mivel "REGI INSTA PROFILOM" mar nem hasznalom akkor hogy az istenbe tiltsam le ha masik e mail cimem van es maik jelszo? Te nagyon okos zseni.
A csaladi kepeken meg az egesz csalad rajta van (mivel nem magyarorszagon lakunk van amikor par magyarorszagon elo csaladtag kiutazik hozzank akkor mindig vannak csaladi kepek csinalva..) ha nem erted az mar nem az en bajom te zseni gyerek.
28 as valaszolo
Igen tudjak. O mindig is ilyen volt.. szuletesem ota "ismerem" anno anyamnal is be probalkozott de kapott egyet a tesojatol es a fateromtol.. mind 2 noveremnel probalkozik es most en is sorra kerultem.. csak en nem hagyom hogy barmit is csinaljon velem az a fereg.
Amikor mindenki melozott (4 hete volt kb) az egyik tesom szabadnapos volt a melon az a fereg el jott a hazhoz es megverte a tesomat aznap mar a rendorsegre lett menve, de meg mindig keresik a ferget.
Es ha szerinted ez normalis akkor remelem veled is fog ilyen tortenni az eleted soran es remelem senki sem fog hinni neked még a szuleid sem.
Kérdező, azért mert valaki nem tud valamit, nem kell bunkóznod. Nem segítégért jöttél ide zsenikém? :D
Vagy ha ilyen okos vagy, oldd meg magad a gondodat :D
Nem írt semmit a 28-as, ami miatt így kéne reagálnod.
Egyébként írták már, a beállításoknál megoldhatod, hogy anyád ne lássa, a másik meg, próbáld helyreállítani a régi fiókodat, ahonnan a képeidet szedi.
Ezt a mai világban hogy nem tudja egy fiatal, aki még valszeg a wcre is telefonnal megy?
Wcn nem telozok ember.
Minden aldott nap melozok. Nekem nincs nagyon idom ezt a cuccot nyomkodni allandoan a kedvedert es hogy megfeleljek a mai vilagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!