Az anyám miért rak fel majdnem minden közösségi oldalára fel rólam nyilvánosan (nyilvános a fiókja és mindenki láthassa a képet) az én engedélyem nélkül?
(nekem is vannak közösségi oldalaim, de az összes privát és magamrol sem posztolok képeket nehogy le mentsék vagy képernyőképet csináljonak rosszabb esetben nehogy bárki is továbbitsa egy idegennek a képemet.
Az anyámnak mondtam hogy rólam ne posztoljon sehova semmit, de akkor is mindenhova pakolja a képeket állandoan.
Mit tegyek?
19/l
#22 Miért kéne mutassak? Nekem semmit sem kell bizonyítanom. Arra van az internet, hogy utánanézz, ha érdekel a téma. A közösségi média alapján könnyen be lehet határolni egy ember szokásait annak, aki erre szakosodott. Az, hogy ez miért nem hihető opció furcsa, de legyen.
De ha ezt nem is nézzük akkor is joga van levetetni a róla szóló felvételeket, mert a törvény ezt biztosítja. Innentől jelezheted a hatóságnál, ha ezzel problémád van.
Én már alapból nem is hagyom, hogy anyám lefotózzon... Ha mégis, akkor azért ellenőrzöm a produkumot, de annak ellenére sem engedem, hogy kirakja....
Bár nehezen érti meg, hogy miért, mindenesetre betartja, és nem tesz ki.
Mondjuk én nem ilyen pedofil vagy más agyatlanoktól tartok. Egyszerűen csak utálom, ha olyan távolabbi rokonok, ismerősök belelátnak az életembe, akikkel szökőévente sem beszélgetünk.
Aki tudni akar rólam és látni akar, az ne a neten leskelődjön, hanem tartsa velem személyesen a kapcsolatot, ennyi....
Már így is sok a nyilvánosság, mert anyám is magáról felpakol szinte bármit. Ebből nyilván következtetni lehet a gyereke mindennapjaira is, elég mondjuk egy asztalon felejtett könyvem az ő fotóján...stb... Hát legalább élesben rólam ne publikáljon....!!!
Nem tudom hogy beszéld le anyádat... Enyém ha nehezen is, de első perctől kezdve betartja a parancsomat...
joga van levetetni a róla szóló felvételeket
Joga van, esze semmi.
Tudod, ha nem hagyom magam fotózni, nincs fotó.
Állítsd át anyud oldalain a láthatóságot. És nézzétek át az ismerőseit is, aki nem kell azt töröljétek, tiltsátok együtt.
Nekem is anyukám nagy posztoló volt, míg nem szóltam párszor, hogy ezt nem kéne, azt nem kéne, átnéztük együtt a beállításait, azóta legalább nem a nagyvilágba küldi az infókat a családról, de képet a megkérdezésünk nélkül már nem tesz fel, és a megosztásokat is jobban átgondolja. Meg az álhíreket.
Remélem ti is eljuttok erre a szintre.
"ne a neten leskelődjön"
Azért ez jó minősítés, szerencsétlen rokon megnézi az erre a célra kitalált felületen, hogy mi van veletek, szerinted meg a neten leskelődik. :D
Te meg itt minősíted a rokonaidat ocsmány perverzeknek. Ezt ők tudják? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!