A szüleimnek meg mi baja van, már rég nem a középkorban élünk. Miért akkora baj hogy a barátommal nyílvánosan smároltam?
Igazuk van. Mellesleg még gyerek vagy.
A smárolás nem tartozik a nyilvánosságra. Azt kettesben csinálja minden kulturált ember.
viselkedj felnőttként :)
csók és csók között is van különbség, van a szolid, ami elfogadott, de nem igazán illendő, és van az egymás szájába mászós, hangosan cuppogós, ami elég gáz
ennyiből, nem nagyon lehet megállapítani, mi volt a vita a tárgya,de a fogalmazásodból ítélve hisztiztél egy sort
az itt írók úgy beszélnek, mintha ők nem lettek volna 17 évesek. én is rég voltam már tini, de emlékszem, h megesett néhány csókcsata nyilvános helyen is.
mondjuk egy kisebb településen bizony ciki tud lenni, h mindenki ismer, és megy a pletyi. Bp-en viszont vannak ennél cifrább dolgok is az utcán, a legkevesebb ami feltűnik ha valaki a Blahán a buszmegállóban csókolózik.
meg úgy egyébként drága fiatalok! a diszkó is nyilvános hely, és amennyi smároló párocskát ott látni... A Margitsziget is nyilvános hely, és ott sem csak 5 évesek futkároznak...
drága kérdező! ha tudod, h ennyire pletykás a közösség, amiben élsz, akkor menjetek valami kihaltabb helyre csókolózni, a forgalmas részeken meg marad a kézfogás és a lopott puszi :)
<troll>
Mars vissza a celládba, lányom.
</troll>
Semmit nem tudsz tenni ellene. Ne csókolózzatok olyan helyen, ahol megtudhatják. Hiába a XXI. század ez, és hiába tartozik hozzá a szexualitás az életünkhöz épp úgy, mint az evés-ivás (amit ugye csinál az ember nyilvánosan - oh, skandalum!) vannak, akiknek ez még nem esett le. Ez van. :(
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!