Az anyám miért rak fel majdnem minden közösségi
oldalára fel rólam nyilvánosan (nyilvános a fiókja és
mindenki láthassa a képet) az én engedélyem nélkül?
Figyelt kérdés
(nekem is vannak közösségi oldalaim, de az összes privát és magamrol sem posztolok képeket nehogy le mentsék vagy képernyőképet csináljonak rosszabb esetben nehogy bárki is továbbitsa egy idegennek a képemet.
Az anyámnak mondtam hogy rólam ne posztoljon sehova semmit, de akkor is mindenhova pakolja a képeket állandoan.
Ja, a húsz éves akire pedofilok gerjednek... Kislány, ismerd már mit jelent a szó amivel dobálózol. Hiszti helyett olvashatnál mondjuk.
2022. dec. 27. 08:33
12/36 anonim válasza:
20 évesre pedofilok gerjednek 😂😂 ja én is szeretem a friss, 40 éves csajokat
2022. dec. 27. 08:46
13/36 anonim válasza:
A Facebooknak bejelentheted, hogy engedélyed nélkül felrakott kepeket a GDPR rendelet alapján kéred leszedni.
2022. dec. 27. 08:47
14/36 anonim válasza:
Ha te nem raksz fel semmit, akkor nyilván a fotókat ő csinálja. Miért is hagyod?
2022. dec. 27. 09:05
15/36 anonim válasza:
nemtom
2022. dec. 27. 09:19
16/36 anonim válasza:
láthassa?
2022. dec. 27. 09:22
17/36 anonim válasza:
Hát mit is képzel a szülő hogy a hisztérika gyereke engedélye nélkül bármit mert csinálni. Kicsi szívem: Nagykorú vagy, nem kell anyuval eltartani magad, elmész albiba, nem lesz alkalma fotózni, és nincs mit posztolni. Ja, hogy anyu pénze kell, de amúgy kussoljon, és érje be vele hogy eltarthatja a hercegnőt, akihez egyébként semmi köze a poronty szint, és semmi joga semmihez.
2022. dec. 27. 09:24
18/36 anonim válasza:
Jelzed ismét anyádnak, hogy ez téged zavar és vegye le a rólad készült képeket. Ha ezt nem teszi jelented a közösségi média moderátorának és leveteted. Ha így sem történik előrelépés akkor a nemzeti adatvédelmi hatóságnál panaszt teszel (NAIH). De ez már tényleg az utolsó lépés, mert anyád megütheti a bokáját.
#18 Nem kéne kivetíteni a saját nyomorodat más emberre. A kérdező nem kérte, hogy megszüljék, a nyugodt élet viszont mindenkinek jár. Az emberkereskedelem valós veszély és a közösségi médián keresztül könnyen le lehet követni valaki szokásait. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mennyit oszt meg magából a társadalommal.
2022. dec. 27. 09:32
19/36 anonim válasza:
#20 Szerintem a meg nem született gyereked is hálás, hogy nem lett ilyen anyja.
2022. dec. 27. 09:44
20/36 anonim válasza:
19, mutass már valakit, akit célzottan, az anyja által feltett fotó alapján vittek el
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!