Apaként a lány gyereket vagy anyaként a fiú gyereket melyik nemnek fenntartott nyilvános wc-be vinnétek be?
51 hova nem vigyem a gyereket ?
Sehova ? 😅
Mert en meg csak egy helyen, ( nemetorszagban) lattam családi mosdot.
Tehat mivel fiam van ezert en sehova se mehetek vele nehogy kukkolja a noket a mosdoba ?
Es egy apuka is kuksoljon otthon a lanyaval minimum 6 eves koraig amig el tud menni egyedul ?
Ne rohogtess mar komolyan.
Menj es kezeltesd magad ha szerinted anyak azert viszik be a noibe, hogy a fiu gyerek kukkolhasson. Es az apak is azert viszik a noibe, hogy ok kozben kukkolhassanak, persze a sajat lanyukat is kukkoljak kozben.
🤦♀️
59-es. Én pedig nem fogom eltűrni sem a 4 éves fiadat, sem a fejedet a kislányom kísérőjeként a női mosdóba.
A WC fülke alatt és felét általában nem nehéz leselkedni, ismerem. De! Azért van külön női és férfi mosdó, hogy kolon legyenek, nem azért, hogy mindenféle ürüggyel átmászkáljanak. A te gyereked, old meg, az had ne az én problémám legyen.
Én most beszéltem erről a férjemmel, még nincs gyerekünk.
Erre jutottunk:
Fiú gyereket én a női WC-be, strandon a női öltözőbe vinném, amíg még olyan kicsi.
Lány gyereket férjem a női WC-be/női öltözőbe vinné, de az ajtóban előbb bekiabálna, hogy zavar valakit, ha...? De az is lehet, felmérné előbb a terpet a férfiben, hogy mi a helyzet, és ha viszonylag üres, oda menne be vele.
Nagyon nehéz felfogni, megérteni, hogy a többséget kell nézni? Azt, akinek készült a mosdó, öltöző?
Alapvetően kultúráltak vagyunk, semmi oda nem illőt nem csinálunk a mosdóban, öltözőben. Aki igen, azt nemtől függetlenül jelenteni kell az üzemeltetőnek.
De a kisgyerek félválról veszi, hogy mit lát, ha mindenki szolid.
Viszont azokat, akiknek a részére fentartják az adott helyiséget, nem kell rosszul érezni magukat!
A kísérő szülő génjei és lába közötti dolog dönti el, hogy Ő hova teheti be a lábát. Ezért Ő oda is fog menni, ott is fog segíteni a gyerekének!
Sem lányként nem akarnék férfi hangot hallani a nekünk fenntartott helyen, sem fiúként nem akarnék, mondjuk a piszoárnál állva egy anyukát látni.
Kisgyerekek még nem fogják fel, nem értik miért kellemetlen a felnőtteknek az ellenkező nem jelenléte. Őket nem érinti rosszul, ha a "rossz" helyre mennek. Azokat, akiknek fent van tartva, már annál inkább.... Hiába nem azért megy a szülő, hogy kukkoljon, már a jelenléte is zavaró, rossz!
Ugyanez vonatkozik a szivarny színeiben tündöklőekre is. Szeress akit akarsz, kit érdekel? De azt tartsd észben, hogy mi van a lábad között és cselekedj annak megfelelően
Amilyen sorok tudnak lenni a női wc-k előtt, inkabb a ferfi wc-t javasolnam a kislanyos apukaknak :D
Nekem sincs gyerekem, de sztem is röhejes itt nemelyik valasz, a 23-as pl tuti nem szazas..egy 4 eves gyereket beküldeni egyedül a retek wc-re, fel se eri, le se tudja huzni utana, kezet se tud mosni utana.. remelem te leszel az aki bemegy egy ilyen kisgyerek utan a fülkebe es esetleg szembesülsz az ott hagyott csomaggal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!