Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apaként a lány gyereket vagy...

Apaként a lány gyereket vagy anyaként a fiú gyereket melyik nemnek fenntartott nyilvános wc-be vinnétek be?

Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett. Apa vagyok, fiam van. Egy beszélgetés közben merült fel a téma, amin korábban nem is gondolkodtam. Kíváncsi lennék akinél előfordult hogyan cselekedett. Akinél még nem, az mit gondol erről mit tenne.
2024. máj. 20. 07:57
 61/91 anonim ***** válasza:
7%
Tudtam, hogy az lesz a vége, hogy el kell törölni a női mosdót, hadd járjanak be szabadon a pasik, a nőknek meg kuss a neve.
2024. máj. 20. 11:46
 62/91 anonim ***** válasza:
90%

51 hova nem vigyem a gyereket ?

Sehova ? 😅

Mert en meg csak egy helyen, ( nemetorszagban) lattam családi mosdot.

Tehat mivel fiam van ezert en sehova se mehetek vele nehogy kukkolja a noket a mosdoba ?

Es egy apuka is kuksoljon otthon a lanyaval minimum 6 eves koraig amig el tud menni egyedul ?

Ne rohogtess mar komolyan.

Menj es kezeltesd magad ha szerinted anyak azert viszik be a noibe, hogy a fiu gyerek kukkolhasson. Es az apak is azert viszik a noibe, hogy ok kozben kukkolhassanak, persze a sajat lanyukat is kukkoljak kozben.

🤦‍♀️

2024. máj. 20. 11:47
 63/91 anonim ***** válasza:
2%

59-es. Én pedig nem fogom eltűrni sem a 4 éves fiadat, sem a fejedet a kislányom kísérőjeként a női mosdóba.

A WC fülke alatt és felét általában nem nehéz leselkedni, ismerem. De! Azért van külön női és férfi mosdó, hogy kolon legyenek, nem azért, hogy mindenféle ürüggyel átmászkáljanak. A te gyereked, old meg, az had ne az én problémám legyen.

2024. máj. 20. 11:51
 64/91 anonim ***** válasza:
92%

Én most beszéltem erről a férjemmel, még nincs gyerekünk.

Erre jutottunk:

Fiú gyereket én a női WC-be, strandon a női öltözőbe vinném, amíg még olyan kicsi.

Lány gyereket férjem a női WC-be/női öltözőbe vinné, de az ajtóban előbb bekiabálna, hogy zavar valakit, ha...? De az is lehet, felmérné előbb a terpet a férfiben, hogy mi a helyzet, és ha viszonylag üres, oda menne be vele.

2024. máj. 20. 12:00
 65/91 anonim ***** válasza:
23%
64, Mindenkit zavarna, órákig ácsoroghatna amíg kiürül a wc meg az öltöző.
2024. máj. 20. 12:03
 66/91 anonim ***** válasza:
7%
65, semmi keresnivalója nincs sem a fiú gyereknek, sem a férfinek a női mosdóba, ahogy a nőnek és a lánynak a férfiban. Ezt kár csütni-csavarni, felesleges a gyerekre fogni. Pont.
2024. máj. 20. 12:08
 67/91 anonim ***** válasza:
22%

Nagyon nehéz felfogni, megérteni, hogy a többséget kell nézni? Azt, akinek készült a mosdó, öltöző?

Alapvetően kultúráltak vagyunk, semmi oda nem illőt nem csinálunk a mosdóban, öltözőben. Aki igen, azt nemtől függetlenül jelenteni kell az üzemeltetőnek.

De a kisgyerek félválról veszi, hogy mit lát, ha mindenki szolid.

Viszont azokat, akiknek a részére fentartják az adott helyiséget, nem kell rosszul érezni magukat!

A kísérő szülő génjei és lába közötti dolog dönti el, hogy Ő hova teheti be a lábát. Ezért Ő oda is fog menni, ott is fog segíteni a gyerekének!

Sem lányként nem akarnék férfi hangot hallani a nekünk fenntartott helyen, sem fiúként nem akarnék, mondjuk a piszoárnál állva egy anyukát látni.

Kisgyerekek még nem fogják fel, nem értik miért kellemetlen a felnőtteknek az ellenkező nem jelenléte. Őket nem érinti rosszul, ha a "rossz" helyre mennek. Azokat, akiknek fent van tartva, már annál inkább.... Hiába nem azért megy a szülő, hogy kukkoljon, már a jelenléte is zavaró, rossz!

Ugyanez vonatkozik a szivarny színeiben tündöklőekre is. Szeress akit akarsz, kit érdekel? De azt tartsd észben, hogy mi van a lábad között és cselekedj annak megfelelően

2024. máj. 20. 12:11
 68/91 anonim ***** válasza:
88%

Amilyen sorok tudnak lenni a női wc-k előtt, inkabb a ferfi wc-t javasolnam a kislanyos apukaknak :D

Nekem sincs gyerekem, de sztem is röhejes itt nemelyik valasz, a 23-as pl tuti nem szazas..egy 4 eves gyereket beküldeni egyedül a retek wc-re, fel se eri, le se tudja huzni utana, kezet se tud mosni utana.. remelem te leszel az aki bemegy egy ilyen kisgyerek utan a fülkebe es esetleg szembesülsz az ott hagyott csomaggal..

2024. máj. 20. 12:21
 69/91 anonim ***** válasza:
92%
Igen azt én is elfelejtettem írni, hogy a 4 évesem sok helyen felse éri se a lehúzót se a kézmosót. Ezt hogyan oldja meg a gyerek? Legyen kreatív és másszon fel az igénytelen vizes mosdókagylóra és utána vizes ruhában mászkáljon? Vannak bajok a fejben
2024. máj. 20. 12:25
 70/91 anonim ***** válasza:
12%
Az apuka segítsen neki lehúzni és emelje fel a kézmosóhoz. A férfimosdóban.
2024. máj. 20. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!