Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apaként a lány gyereket vagy...

Apaként a lány gyereket vagy anyaként a fiú gyereket melyik nemnek fenntartott nyilvános wc-be vinnétek be?

Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett. Apa vagyok, fiam van. Egy beszélgetés közben merült fel a téma, amin korábban nem is gondolkodtam. Kíváncsi lennék akinél előfordult hogyan cselekedett. Akinél még nem, az mit gondol erről mit tenne.
2024. máj. 20. 07:57
 11/91 anonim ***** válasza:
15%
#10 próbáld ki, h mennyire megértőek és majd rájössz.
2024. máj. 20. 08:42
 12/91 anonim ***** válasza:
52%

"A nők megértik, hogy miért oda vitte a kicsit."

Nő vagyok és nem értem meg. Férfinek nincs helye a női mosdóban. Gyerekkel sem. A férfi wc-t használja a gyerekkel.

2024. máj. 20. 08:42
 13/91 anonim ***** válasza:
10%

Nekem nem életszerű, hogy egy fickó bemegy a női wc-be merthát a lányát kíséri.

Amíg olyan kicsi, hogy nem tud egyedül pisilni, addig kb.pelenkás, nem kell wc-re vinni.

Ha meg már szobatiszta akkor egyedül is betud menni pisilni. Pl.3 éves korban már oviban is egyedül pisilnek, nem áll mellettük óvónő.

Egy 3 évest már be lehet egyedül engedni egy ajtón, ajtó előtt megvárni.

Én legalábbis biztosan jelenteném, ha egy felnőtt fickó bejönne a női mosdóba ilyen jogcímen.

2024. máj. 20. 08:43
 14/91 anonim ***** válasza:
73%

"női wc-be én felnőtt férfiként neccesebben tudok bemenni sztem"

Miért? A nőiben senki nem lenget semmit. Nem öltöző, hanem wc. Fülkék vannak, senki nem meztelen.

Fiam és lányom is van. Természetesen a nőibe viszem őket. Ha a férjem egyedül megy valahova velük, akkor ő is a nőibe viszi őket.

2024. máj. 20. 08:46
 15/91 anonim ***** válasza:
78%

Akkor ezek szerinte tévedtem, én megérteném, mert mi 2éves koráig használtunk pelust, és biztos, hogy nem érdekelne, ha apuka udvariasan viselkedne, jöjjön csak, a gyerek biztonsága az első.

Mégis, mit lát meg a papa? Én még fehérneműs nőt sem láttam soha női wc előterében, nemhogy mást.

2024. máj. 20. 08:47
 16/91 anonim ***** válasza:
20%
#14 majd 1-2x belefut a férjed egy olyan nőbe, aki nem annyira megértő, akkor rájössz, h miért neccesebbb.
2024. máj. 20. 08:48
 17/91 anonim ***** válasza:
29%

Öltözöbe meg végképp ne jöjjön be férfi...Ha olyan kicsi a gyerek, hogy még öltöztetni kell, akkor mit is keres egy uszodában?

Vagy öltözetesse át otthon és úgy hozza el vagy ha olyan kicsi, hogy egyáltalán nem tud öktözni, tehát kb.csecsemő akkor öltöztesse egy üres váróteremben vagy egyéb semleges helyen, de a női! öltözőben! Az intézmény vezetőenek azonnal jelelnteném mert az ilyen nyílván pervezerz és a gyerekkel csak fedezi magát.

2024. máj. 20. 08:49
 18/91 anonim ***** válasza:
15%
Mivel egy férfinek semmi keresnivalója nincs egy női WC-ben (és fordítva), így egyértelmű a valaszom: maradjon a saját oldalán,kérjen meg valakit, de ne járjon be kukkolni, főleg a pasas a nőibe a gyereke pisilni akár ürüggyel. Nő vagyok, de nem, nem értem és nem fogadom el. A gyerek ne legyen már mindenre is ürügy és kifogás.
2024. máj. 20. 08:49
 19/91 anonim ***** válasza:
68%
A férfi wc-kel az a baj, hogy sokszor a piszoár nyílt térben van. A kislány sokkot kap, ha lompost lát!
2024. máj. 20. 08:50
 20/91 anonim ***** válasza:
16%

Itt nem a női megértésről van szó, hanem arról, hogy egy férfinek indokolatlan a női mosdóba bemenni, ezért találták fel a női és a férfimosdót külön-külön.

Kb.2 éves korig pelenkás egy gyerek, 3 évesen meg már az oviban is tud egyedül pisilni, hát akkor mi dolga van egy a női mosdóban férfinek??

2024. máj. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!