Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apaként a lány gyereket vagy...

Apaként a lány gyereket vagy anyaként a fiú gyereket melyik nemnek fenntartott nyilvános wc-be vinnétek be?

Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett. Apa vagyok, fiam van. Egy beszélgetés közben merült fel a téma, amin korábban nem is gondolkodtam. Kíváncsi lennék akinél előfordult hogyan cselekedett. Akinél még nem, az mit gondol erről mit tenne.
2024. máj. 20. 07:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
62%

Tavaly nyáron volt az első eset, hogy a lányomat nekem kellett nyilvános helyen wc-re kísérnem apaként.

Tudtam, hogy van pár zárható fülke a férfiben de egyből előtte ott vannak a piszoárok. Úgy vittem be az 5 éves lányomat, hogy eltakartam a szemét amíg a fülkébe nem értünk. Visszafelé nem volt senki rajtunk kívül így simán tudtunk kezet mosni.

Feleségemnek meséltem. Ő azt mondta, soha nem látott olyat, hogy egy férfit kizavartak volna a női mosdóból mert a kislányát kíséri

2024. jún. 3. 05:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!