Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apaként a lány gyereket vagy...

Apaként a lány gyereket vagy anyaként a fiú gyereket melyik nemnek fenntartott nyilvános wc-be vinnétek be?

Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett. Apa vagyok, fiam van. Egy beszélgetés közben merült fel a téma, amin korábban nem is gondolkodtam. Kíváncsi lennék akinél előfordult hogyan cselekedett. Akinél még nem, az mit gondol erről mit tenne.
2024. máj. 20. 07:57
 31/91 anonim ***** válasza:
89%

23

Neked vagy nincs gyereked vagy nem emlékszel rá, hogy egy kisgyerek hogy tud felülni egy felnőtt wcre. Csak úgy ha összetapiz mindent, ez egy nyilvános illemhelyen elég aggályos, de lelked rajta, ez a te véleményed.

2024. máj. 20. 09:03
 32/91 anonim ***** válasza:
13%
Az életkori sajatosságok es képességek nem jogosítják fel kukkolásra a perverz apákat sem. Felnőtt férfinak a férfi mosdóban a helye gyerekkel vagy análkül.
2024. máj. 20. 09:04
 33/91 anonim ***** válasza:
76%
Jól van, kis cuki troll vagy :D
2024. máj. 20. 09:05
 34/91 anonim ***** válasza:
37%
Ez mar klinikai eset 32-es, viccen kivul kerjel segitseget.
2024. máj. 20. 09:10
 35/91 anonim ***** válasza:
88%

Nem, egy 3 évesnek igen is segiteni kell a wc-n. Az óvódában is kitörlik a seggüket már bocsánat. Nem hagyják egyedül mászkálni őket a mosdóban. Nyílván ezt nem tudhatja akinek nincs. A nyílvános wc-k meg katasztrófák. Lepisilve, van, hogy véresen és sz*rosan van otthagyva. Egy 3 évestől nem elvárható, hogy normálisan letudja törölni vagy takarni. Aztán majd kapja el a fertőzéseket.

Elhihetitek kedves nők akik nem értik meg, hogy a férfiak nem rátok kiváncsiak, hanem a lányukat vésik attól a traumától, hogy férfi nemiszervet nézegessenek a wcben. Engem nem zavar, ha apuka behozza, mert nem ruha nélkül mosok kezet. Semmi olyat nem láthat. Bár manapság mind1 is a kérdés, mert sok nőt alig takar valami ruha, a strandokon meg kb meztelenül járkálnak a szoptatást meg nyílvánosan végzik sokan. Ja a nőknek mindent szabad, de ha egy apa segitene wc-ni a lányának az bűn. Na az én férjemnek aztán mondhatnátok a magatokét, akkor is bevinné a lányunkat. A lányoknak joga van a női wc használatához és ha nem megy még egyedül akkor kisérőhöz is.

2024. máj. 20. 09:16
 36/91 anonim ***** válasza:
85%

Soha nem értettem, hogy miért probléma, ha egy férfi bekíséri a lányát a női mosdóba.. Mégis mit látna meg a férfi?? Be és kifele jövet kézmosó nőket (uhh nagyooon duurva, teljesen túlfűtött szituáció, felnőtt filmbe illő jelenet.. janem.) a kettő közötti időben meg egy folyosót, zárt ajtókkal.. A gyereket viszi pisilni emberek, nem kukkolni megy..

Ha lányunk is lenne, hallani sem akarnék arról, hogy az apja a férfi mosdóba vigye. De ezt ő is úgy gondolja, hogy a nőibe vinné.

2024. máj. 20. 09:18
 37/91 anonim ***** válasza:
93%

"És ha full retek a wc apucika mit csinál?"

Mit, mit? Nyilván ugyanazt, mint egy lányát kísérő anya: letörli az ülőkét fertőtlenítővel, körbetapétázza papírral és/vagy fölétartja a lányát a csészének, míg elvégzi a dolgát.

Ezért kell kísérnie.

Egy kislány se önállóan felülni nem tud, se rendesen fertőtleníteni, se fölé guggolnj, mert szimplán nem elég magas hozzá.

És nem, nincs zavarban egy 4 éves az apja előtt, ha az egy kompetens apa, nem egy akkor először látott idegen.

A 8 éves sincs zavarban még az apja előtt.

2024. máj. 20. 09:26
 38/91 anonim ***** válasza:
3%
Perverz pedofil.
2024. máj. 20. 09:28
 39/91 anonim ***** válasza:
31%
Te csak egy troll lehetsz. Ilyen a vilagon nincs 😅
2024. máj. 20. 09:56
 40/91 Palcsi71 válasza:
5%
Lányos apaként írom. Amikor már elkezdtünk programokra járni (sport, uszoda...) óvodás volt a lányom. Én mindig megvártam a női wc előtt. Nem mentem be vele.
2024. máj. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!