Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apaként a lány gyereket vagy...

Apaként a lány gyereket vagy anyaként a fiú gyereket melyik nemnek fenntartott nyilvános wc-be vinnétek be?

Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett. Apa vagyok, fiam van. Egy beszélgetés közben merült fel a téma, amin korábban nem is gondolkodtam. Kíváncsi lennék akinél előfordult hogyan cselekedett. Akinél még nem, az mit gondol erről mit tenne.
2024. máj. 20. 07:57
 51/91 anonim ***** válasza:
1%
50-es, akkor ne vidd oda, ilyen egyszerű. Nem véletlenül találtak ki a külön fajta mosdót.
2024. máj. 20. 11:18
 52/91 anonim ***** válasza:
91%
Kislányként uszodában én mindig a férfibe mentem apával (anya nem tudott úszni), de a női wc-be vitt ha épp pisilni kellett, mert ott senki sem meztelen.
2024. máj. 20. 11:19
 53/91 anonim ***** válasza:
95%

18-as, kezelteted már magad??? A női wc-ben HOL tud kukkolni bárki? Rád nyitja a FÜLKÉT? :D

Nő vagyok, ez csak hiszti.

2024. máj. 20. 11:21
 54/91 anonim ***** válasza:
11%
Eskü, ha valaki behozza a női mosdóba a kisfiát én ezek után tuti rászólok az anyára, hogy vigye a férfi wc-be. Nehogy már a nunámat nézegesse a gyerek. Komolyan akkora idióta néhány nő, hogy falnak lehetne menni a válaszaiktól.
2024. máj. 20. 11:25
 55/91 anonim ***** válasza:
93%

Azért aki szerint nem kell kísérni egy 3-4 évest a wc-re életében nem látott még gyereket.

Az ülőke magas, dzsuvás, a kicsi nem tud felülni, beleül a vérbe, esetleg beleáll a húgyba.

ALAP, hogy bemegyek vele.

Öcsém egyszer konkrétan bezárta magát a wc-be. Szorult a retesz, nem tudta kinyitni konkrétan rá kellett törniük a biztonságiaknak.

Ő akart egyedül menni, mert "nagyfiú" (5 volt akkor). Igen, de hiába mondtuk neki, hogy nem zárhatja be a wc-t, mégis bezárta, aztán tessék.

2024. máj. 20. 11:25
 56/91 anonim ***** válasza:
100%

54: nincsenek fülkék, hogy a nunád nézegetik????

szóval inkébb a felnőtt nő menjen a felnőtt férfiak, esetleg tini fiúk közé????

2024. máj. 20. 11:27
 57/91 anonim ***** válasza:
94%

54-es, tegy ugy, ha neked ez a szivugyed. En szimplan csak a pofadba rohognek, ha talalkoznek veled, annyira nevetseges vagy 😂😂

Azt mondjuk elkepzelni nem tudom, hogy a gyerekem hogyan tudna teged nezegetni. Tan veled megy be a fulkebe? Vagy hogy gondolod? 🤣🤣

Szanalmas.

2024. máj. 20. 11:29
 58/91 anonim ***** válasza:
12%

Kisgyerek tud róla, hogy miben mások a fiúk és lányok. Kisgyerek nem gátlásos, nincs szexuális vágya, tabu érzete. Ha normálisak a mosdóban lévők, nem éri megrázkódtatás, nem lesz baja, nem fog Freud kanapéján sírva mesélni erről az esetről.

Viszont segítség kell nekik, ezt a szülő tudja megoldani. A szülő, meg felnőtt lévén oda megy, ahová kell, annak megfelelően, hogy mi van a lába között.

2024. máj. 20. 11:32
 59/91 anonim ***** válasza:
94%

Anyaként 4 éves fiamat nem fogom egyedül a férfi mosdóba küldeni, mert beleesik egyedül a vécébe, már ha fel tud ülni, és a gatyájával a bokáján csoszogna ki segítségért. Idegen pasit meg nem kérek meg, hogy segítsen, ne fogdossák őt, ha ott van a szülő.

Ugyanígy a lányom ne menjen be a férfi mosdóba az apjával, hanem kísérje be a nőibe, ellenőrizze a tisztaságot és megtartsa, ha kell.

Aki ezen fenn akad, az csőlátású.

2024. máj. 20. 11:40
 60/91 anonim ***** válasza:
93%
54# vagyok. Irónikusan értettem a sok fröcsögő megkeseredett nőknek akiknek az a legnagyobb problémaja, hogy az apa megpisilteti a lányát és nem hagyja, hogy összehugyozza magát. Mennyi minden látszódik egy nőből akik elválasztókkal körülvéve, zárható ajtónál végzi a dolgát? Vagy ott próbáljátok fel az új fehérnemüt? Vicc komolyan mondom. Inkább ülljön fel egyedül a gyerek a takaritatlan, hugyos, véres, szaros wc-re egyedül és lépegessen a hugyban ami a földön van. Néhány nőnek elgurúlt a gyógyszere.
2024. máj. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!