Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért "falaz" nekem?

Szerintetek miért "falaz" nekem?

Figyelt kérdés

A fiam barátnőjét enyhén szólva sem kedvelem, és ezt nem is rejtem véka alá. 1,5 éve vannak együtt, ezalatt egyszer volt nálam, és mondtam a fiamnak, hogy ne hozza többet, és a családi eseményekre, ünnepekre, összejövetelekre sem hivatalos. Ehhez tartották is magukat, ha jött a fiam, akkor mindig nélküle jött, ha pedig mégis találkoztunk, akkor megtartotta a távolságot.

Nagy a korkülönbség köztük a nő javára, és ezért nem fogodom el egyébként.A nő szüleiről annyit tudtam, hogy az apja meghalt, az anyja meg külföldön él és dolgozik. Úgy voltam vele, biztos prolik a szülei is. Viszont most hazajött az anyja a második a férjével, aki Franciaországban él, és ott gimnáziumi tanárnő. A férje pedig szájsebész. Tehát nem prolik. És amikor meglátott az anyja rögtön jött kedvesen bemutatkozni, meg hogy mennyire örül, hogy megismerhet, aztán elkezdte a fiamat dicsérni (merthogy ők már találkoztak, a fiamék tavaly nyáron és decemberben is kiutatztak hozzájuk pár napra), hogy milyen rendes, okos,kedves, jóképű , tisztelettudó stb. fiam van, milyen büszke lehetek rá. Aztán összefutottam velük a városban, szinte megörültek annak hogy találkozunkbés meghivtak, hogy üljünk be egy kávézóba, aztán magukhoz hívtak meg ebédre.Teljesen úgy viselkedik mintha nem is tudna a konfliktusról ami köztem és a lánya között van, nyílván nem is tud, mert akkor nem lenne ilyen kedves és közvetlen. Miért nem mondta el neki a fiam barátnője, hogy mi közel sem vagyunk ennyire jóba, miért "falaz"? És egyáltalán elmenjek hozzájuk ebédelni?

máj. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
81%
Mennyire egy undorító féreg vagy! Tudom nem érdekel, de belülről rohadsz kifelé. Gondolom már látszik rajtad a keserűség, a méreg. Szóba nem állnék veled. Egy lakatlan szigetre kitenni, és soha többé rád nem gondolni se. Ezt érdemled, romlott, - embernek nem nevezhető kígyó. Kinek érzed te magad? Annyira különleges vagy? Mire játszod magad? Költői a kérdés, ne válaszolj! Féreg
máj. 9. 18:44
 52/66 anonim ***** válasza:
7%
51-es, téged látott ma orvos?:D
máj. 9. 19:09
 53/66 anonim ***** válasza:
3%
50-es, én nem banya vagyok, hanem Sárkány, és letűzokádnám a vén 39 éves büdösbanyát, ha meglátnám a huszonéves fiam körül.
máj. 9. 19:12
 54/66 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező olvasta a "magyarnak születtél" és az "anyósok kézikönyve" c. kiadványokat.

Az első elmagyarázza, hogyha ebbe az országba született, akkor kötelező a frusztrált, besavankásodott rosszindulat, a másodikban pedig az állandóan ellenségképkomplexus a mennyel, vővel. Ő jelesre abszolvált, mindkettőt kötelező jelleggel elismeri magára nézve.

máj. 9. 21:11
 55/66 anonim ***** válasza:
88%
Nem falaz itt senki senkinek, csak veled ellentétben a másik család nem prolizik látatlanban, ja meg nem viselkednek atyaúristenként, hogy 'nem fogadod el' a kapcsolatukat. Dok közöd amúgy sincs hozzá, mert ki vagy te? Majd ne lepődj meg, ha egyszercsak nem jön a gyereked se látogatóba.
máj. 9. 21:17
 56/66 anonim ***** válasza:
86%

Nővérem 37 volt, a fiú 29 mikor összejöttek, most 2 imádnivaló gyermek szülei.

Menj el ebédre, és kérj bocsánatot, ha szeretnél a fiaddal jó kapcsolatot. Azzal, hogy a nő nem mehet hozzátok, attól még a fiad párja marad, kénytelen vagy elfogadni, vagy a fiadat is elveszíted, talán az unokáidat is

máj. 9. 22:48
 57/66 anonim ***** válasza:
94%

53, banya? egy 39 éves? 50 évesen mi, koporsóba való? 🤣 11 év van közöttük, az azért nem olyan sok. úgy csinálsz mintha a 15 éves egy 50 evéssel lenne együtt, pedig 28-39. ez nem sok. anyám 40 körül van, dohányboltban elkérték tőle múltkor a személyit. 39 évesen senki nem öreg, meg vén:D

egyébként meg a drága fiad választja ki kivel akar lenni, és lassan 30 évesen csak elbírja dönteni hogy ki való neki. szóval a 39 éves nő nem ugrik rá a fiára hogy "enyémvagy", ha a fiad nem akarja.

máj. 10. 06:01
 58/66 anonim ***** válasza:
81%
*fiadra
máj. 10. 06:01
 59/66 anonim ***** válasza:
71%
Unokabátyám 10 évvel idősebb a feleségénél. Ja, az nem baj, mert ő a férfi??? :D Kettős mérce megvan?
máj. 10. 08:28
 60/66 anonim ***** válasza:
78%

Nem falaz neked, te nagyon h-ülye, hanem intelligensebb, mint Te, az anyjával együtt, felülemelkedik a sértéseden, mert ezek szerint komoly a kapcsolat, és a fiad miatt megpróbálnak normálisan viselkedni, adva ezzel mégegy esélyt.

Ha te ennek ellenére, pusztán azon az alapon, hogy idősebb, továbbra is ilyen vállalhatatlanul viselkedsz, akkor számolj vele, hogy nem sokáig maradsz ennek a családnak a része.

máj. 10. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!