Szerintetek miért "falaz" nekem?
A fiam barátnőjét enyhén szólva sem kedvelem, és ezt nem is rejtem véka alá. 1,5 éve vannak együtt, ezalatt egyszer volt nálam, és mondtam a fiamnak, hogy ne hozza többet, és a családi eseményekre, ünnepekre, összejövetelekre sem hivatalos. Ehhez tartották is magukat, ha jött a fiam, akkor mindig nélküle jött, ha pedig mégis találkoztunk, akkor megtartotta a távolságot.
Nagy a korkülönbség köztük a nő javára, és ezért nem fogodom el egyébként.A nő szüleiről annyit tudtam, hogy az apja meghalt, az anyja meg külföldön él és dolgozik. Úgy voltam vele, biztos prolik a szülei is. Viszont most hazajött az anyja a második a férjével, aki Franciaországban él, és ott gimnáziumi tanárnő. A férje pedig szájsebész. Tehát nem prolik. És amikor meglátott az anyja rögtön jött kedvesen bemutatkozni, meg hogy mennyire örül, hogy megismerhet, aztán elkezdte a fiamat dicsérni (merthogy ők már találkoztak, a fiamék tavaly nyáron és decemberben is kiutatztak hozzájuk pár napra), hogy milyen rendes, okos,kedves, jóképű , tisztelettudó stb. fiam van, milyen büszke lehetek rá. Aztán összefutottam velük a városban, szinte megörültek annak hogy találkozunkbés meghivtak, hogy üljünk be egy kávézóba, aztán magukhoz hívtak meg ebédre.Teljesen úgy viselkedik mintha nem is tudna a konfliktusról ami köztem és a lánya között van, nyílván nem is tud, mert akkor nem lenne ilyen kedves és közvetlen. Miért nem mondta el neki a fiam barátnője, hogy mi közel sem vagyunk ennyire jóba, miért "falaz"? És egyáltalán elmenjek hozzájuk ebédelni?
Nálam nagyobb elitista, prolikat lenéző nem kell, de hogy lehet az, hogy ilyen háttérrel azt hitted a lányról, hogy proli?
Viselkedés? Megjelenés?
Mennyi az a jelentős korkülönbség?
Amúgy szerintem nem falaznak neked és nem védelmez téged senki.
Egyszerűen nem érdekli őket a véleményed, a szülőket meg nem akarják bevonni a te viselkedésedbe.
Ennyi.
Én nem mennék a helyedben, mert az olyan hízelgésnek, benyalásnak tűnne, a francia elegáns párnak.
Duzzogj tovább magadban! :D
neked nem a nő korával van bajod, hanem azzal, hogy a pici fiad felnőtt és lett saját élete, aminek már nem anyuci áll a középpontjában. amúgy meg a másik anya egy végtelenül udvarias és diplomatikus ember, ha annyira szereti a lányát, hogy egy normális kapcsolat érdekében még egy ilyen mocskot mint te is felhív a lakására.
nem tudom miből hiszed, hogy a nő nem tudja, hogy egy sekélyes, megkeseredett, önző banya vagy, szerinted komolyan nem mesélte el az anyjának, hogy a szeretett párja anyja sajnos egy utálatos vénasszony? tudom hogy neked ez furcsa ötlet, mert te már nagyon régen elmartad a fiad magad mellől, de más családokban a szülők és gyerekek beszélgetnek egymással és mesélnek a életükről.
Jó ezt már tudjuk (Kérdezői 17-es komment)!
Hogyan tovább? Folytatod az értelmetlen háborút vagy belátod, hogy másképp is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!