Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért "falaz" nekem?

Szerintetek miért "falaz" nekem?

Figyelt kérdés

A fiam barátnőjét enyhén szólva sem kedvelem, és ezt nem is rejtem véka alá. 1,5 éve vannak együtt, ezalatt egyszer volt nálam, és mondtam a fiamnak, hogy ne hozza többet, és a családi eseményekre, ünnepekre, összejövetelekre sem hivatalos. Ehhez tartották is magukat, ha jött a fiam, akkor mindig nélküle jött, ha pedig mégis találkoztunk, akkor megtartotta a távolságot.

Nagy a korkülönbség köztük a nő javára, és ezért nem fogodom el egyébként.A nő szüleiről annyit tudtam, hogy az apja meghalt, az anyja meg külföldön él és dolgozik. Úgy voltam vele, biztos prolik a szülei is. Viszont most hazajött az anyja a második a férjével, aki Franciaországban él, és ott gimnáziumi tanárnő. A férje pedig szájsebész. Tehát nem prolik. És amikor meglátott az anyja rögtön jött kedvesen bemutatkozni, meg hogy mennyire örül, hogy megismerhet, aztán elkezdte a fiamat dicsérni (merthogy ők már találkoztak, a fiamék tavaly nyáron és decemberben is kiutatztak hozzájuk pár napra), hogy milyen rendes, okos,kedves, jóképű , tisztelettudó stb. fiam van, milyen büszke lehetek rá. Aztán összefutottam velük a városban, szinte megörültek annak hogy találkozunkbés meghivtak, hogy üljünk be egy kávézóba, aztán magukhoz hívtak meg ebédre.Teljesen úgy viselkedik mintha nem is tudna a konfliktusról ami köztem és a lánya között van, nyílván nem is tud, mert akkor nem lenne ilyen kedves és közvetlen. Miért nem mondta el neki a fiam barátnője, hogy mi közel sem vagyunk ennyire jóba, miért "falaz"? És egyáltalán elmenjek hozzájuk ebédelni?

máj. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
91%

miket mondotam neki

Miket? És főleg mikor, ha nem találkoztok, mert hozzátok nem viheti a fiad, ha máshol találkoztok, akkor meg távolságot tartatok? :D

máj. 9. 11:33
 32/66 anonim ***** válasza:
92%
Mi a bajod a prolikkal?? Azthiszed, hogy téged különb picsából szartak a világra?
máj. 9. 11:33
 33/66 anonim ***** válasza:
92%

Mi is 28-39 evesek vagyunk a ferjemmel, 4 eve egyutt, 1 eve hazasok es 6 honapos terhes vagyok. Raadasul 9 eves a fia az elozo kapcsolatabol.

Ha anyamek azt mondtak volna, nem ot kepzeltek el mellettem es nem tudjak elfogadni, rajuk sem nyitnam az ajtot soha tobbe. Azon csodalkozom, a fiad miert megy hozzad.

A parjaval csupan annyi a bajod, hogy idosebb 11 evvel? Ez mind?

máj. 9. 12:02
 34/66 anonim ***** válasza:
90%

"Fut" fiatalabb férfiAK után? Mert te is futottál a fiad apja után? Nyilván pisztolyt tartott szegény kisfiad fejéhez és jól behálózta a vénasszony.

A fiús anyák legrosszabbja vagy. Örülj, hogy a fiad még szóba áll veled. És látogat.

Nyilván nem lesz gyerekük? Mert? Szerinted 40 évesen a nő már nem szülhet? Amúgy lehet akkor se lenne gyerekük, ha húszévesek lennének.

Itt egy ember proli és az te vagy.

máj. 9. 12:53
 35/66 anonim ***** válasza:
97%
Te most komolyan mindössze a kora miatt írtad le a fiad párját és emiatt vélted prolinak?
máj. 9. 12:55
 36/66 anonim ***** válasza:
100%

A fiad nem "proli", hogy "csak egy 39 éves nőt" tudott összeszedni? Nem a "saját korosztályából"? Nem lesz gyerek? Lehet a fiad nem is akar 🤷🏼‍♀️ vagy 40 évesen szül a nő, nem ő lesz az első ilyen a földön...

Lehet a nő nem büszkélkedett azzal, hogy a leendő anyósa milyen, nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni a fiadat azzal, hogy elmeséli az egészet.

máj. 9. 14:02
 37/66 anonim ***** válasza:
87%

Fura, mindenkit egy 74%-os pontozott le...🤔

Ennnyin allsz, "kedves" kerdezo?🤭

Megint mindenki szembejon az autopalyan...🤭😝😂

máj. 9. 14:06
 38/66 anonim ***** válasza:
97%

Igazad van ez botrányos, hogy a fiad boldog egy nővel, aki 9 évvel idősebb nála. Inkább legyen boldogtalan egy 5évvel fiatalabbal...

El kell keserítselek, ebben a történetben te vagy a negatív szereplő, és rajtad kívül mindenki más intelligensen viselkedik.

máj. 9. 14:30
 39/66 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, a korkülönbségen ne lovagolj szerintem. Ismeretségi körömben van olyan, hogy 39 évesen ment hozzá 29 éves férfihoz a csaj, eltelt azóta 5 év, 3 éves kislányuk van, és boldogok (itt még a poén az is, hogy a nő gimiben tanárnője volt a srácnak).

És mindenki boldog, a szülők is örülnek a kisunokának, a fiatalok pedig szépen élnek.

Vedd lazábbra, mert neked lesz rossz, hidd el.

máj. 9. 15:20
 40/66 anonim ***** válasza:
1%
Én igazat adok neked.
máj. 9. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!