Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért "falaz" nekem?

Szerintetek miért "falaz" nekem?

Figyelt kérdés

A fiam barátnőjét enyhén szólva sem kedvelem, és ezt nem is rejtem véka alá. 1,5 éve vannak együtt, ezalatt egyszer volt nálam, és mondtam a fiamnak, hogy ne hozza többet, és a családi eseményekre, ünnepekre, összejövetelekre sem hivatalos. Ehhez tartották is magukat, ha jött a fiam, akkor mindig nélküle jött, ha pedig mégis találkoztunk, akkor megtartotta a távolságot.

Nagy a korkülönbség köztük a nő javára, és ezért nem fogodom el egyébként.A nő szüleiről annyit tudtam, hogy az apja meghalt, az anyja meg külföldön él és dolgozik. Úgy voltam vele, biztos prolik a szülei is. Viszont most hazajött az anyja a második a férjével, aki Franciaországban él, és ott gimnáziumi tanárnő. A férje pedig szájsebész. Tehát nem prolik. És amikor meglátott az anyja rögtön jött kedvesen bemutatkozni, meg hogy mennyire örül, hogy megismerhet, aztán elkezdte a fiamat dicsérni (merthogy ők már találkoztak, a fiamék tavaly nyáron és decemberben is kiutatztak hozzájuk pár napra), hogy milyen rendes, okos,kedves, jóképű , tisztelettudó stb. fiam van, milyen büszke lehetek rá. Aztán összefutottam velük a városban, szinte megörültek annak hogy találkozunkbés meghivtak, hogy üljünk be egy kávézóba, aztán magukhoz hívtak meg ebédre.Teljesen úgy viselkedik mintha nem is tudna a konfliktusról ami köztem és a lánya között van, nyílván nem is tud, mert akkor nem lenne ilyen kedves és közvetlen. Miért nem mondta el neki a fiam barátnője, hogy mi közel sem vagyunk ennyire jóba, miért "falaz"? És egyáltalán elmenjek hozzájuk ebédelni?

máj. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
94%

Vagy az van, ha a fiad baratnoje nem mondta el, nagyon erett gondolkodasra vallana.

Vagy az van, h a fiad "anyosjeloltje" tudja, de kepes ezen felulemelkedni es ennek ellenere adni egy eselyt.

Barmelyik is all fent, szerintem te vagy a leggazabb a tortenetben.👎

máj. 9. 10:54
 22/66 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ne forszírozd az ellentéteket, hanem légy barátságos mindenkivel. Hátha rendeződik egészséges irányban. Minden rajtad múlik.
máj. 9. 10:54
 23/66 anonim ***** válasza:
97%
Most akkor a lánnyal csak az a bajod, hogy 10 évvel korábban született meg? A galád… 😉 Vagy tett valamit, amivel kiérdemelte az ellenszenvedet?
máj. 9. 10:56
 24/66 anonim ***** válasza:
96%

> Nem hiszem, hogy tudna róla, mert én biztosan nem így viselkednék

Lehet, hogy a te viselkedésed a probléma

máj. 9. 11:03
 25/66 anonim ***** válasza:
96%

Neked most konkrétan az a furcsa hogy rajtad kívül senki sem viselkedik gyerekes idióta módjára.

Fiad helyében tudod mikor mennék el hozzád vagy bármilyen eseményre ha a párom nem hivatalos. Semmikor.

Aki itt proli és ostoba az egyedül te vagy

máj. 9. 11:10
 26/66 anonim ***** válasza:
17%
Lehet amúgy hogy az anyóssal akarnak téged megpuhítani hogy elfogadjad a kapcsolatukat.
máj. 9. 11:14
 27/66 anonim ***** válasza:
90%
Mi bajod van a fiad választottjával?
máj. 9. 11:22
 28/66 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem mondta el neki a fiam barátnője

Mert ő nem egy felszínes nulla, mint te.

máj. 9. 11:28
 29/66 anonim ***** válasza:
95%

Ennyi az össz problémád hogy idősebb vagy valami konkrét kínod is van vele? Manipulálja a fiad? Kihasználja? Pénzt csór tőle?

Mert ha, nem, akkor mit számít hogy idősebb? A férfiak amúgy is 10-15 évvel hamarabb halnak mint a nők, legalább egy szép kerek életet le tudnak élni együtt.

máj. 9. 11:31
 30/66 anonim ***** válasza:
93%
Én sem mondtam el anyámnak, miket mondott anyósom és hogyan viselkedett. Fölösleges lett volna, és tudom, hogy rosszul érezte volna magát egy ilyen ember miatt.
máj. 9. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!