Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás után bemutatkozás a...

Válás után bemutatkozás a családnak, nem lenne ez gyors?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A barátom 20+ év kapcsolat, házasság után költözött el a feleségétől, részben miattam. Amíg együtt éltek, semmi nem történt közöttünk, de belém szeretett és ez elég nyomós indok volt, hogy válni akarjon.

Ez még folyamatban van, májusban lesz a tárgyalás majd.

Utána lesz az édesanyja születésnapja, mivel kerek születésnap, sokan lesznek. Szeretné, ha én kísérném el, de őszintén, kicsit félek... A szüleivel már találkoztam, de vannak rokonok, akik azt sem tudják, hogy már nem a feleségével él. Meg az is olyan fura nekem, hogy hétfőn elválnak, szombaton pedig már velem mutatkozik. Vagy túlgondolom? Ti a család helyében hogyan fogadnátok?

(sosem voltam még így és igen, alapból mindent túlgondolok és izgulok feleslegesen)

ápr. 25. 14:18
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
78%

Szeretőt vinni..

Hát, elég gáz.

ápr. 25. 21:27
 32/45 anonim ***** válasza:
89%
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy nem éreznéd magad kellemetlenül? Azért a párod is komoly figura lehet, hogy benne sem fordul meg az a gondolat, hogy ezzel magát, de főleg téged kellemetlen helyzetbe hoz a család előtt…
ápr. 25. 21:58
 33/45 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez rohadt gáz, úgy ahogy van.

Én biztos nem mennék el. Te írtad, hogy vannak rokonok akik nem is tudnak a válásról. Baromi cuki és kellemetlen lenne az egész, hogy senki nem tudja, hogy ki fia borja vagy. Vagy végig a párod seggébe lennél bújva, hogy nehogy valaki be kérdezzen valamit. És hidd el ilyen rövid idő alatt, úgyhogy a párod ott hagyta érted a családját senki nem fog őszintén rád mosolyogni. Igaz nem írtad, hogy vannak e gyerekek a házasságban de ők is biztosan ott lesznek a mama szülinapján nem?

ápr. 25. 22:20
 34/45 anonim ***** válasza:
86%
Csak egy kérdés. Hol lehet olyan pasit találni,aki szimplán beleszeret valakibe,akivel semmi nem történik,és emiatt el is válik? Ne is haragudj,de ez egy kicsit nonszensz. Biztos hogy nem a két szép szemedért akar elválni.
ápr. 25. 22:36
 35/45 A kérdező kommentje:

Járj nyitott szemmel, és imádkozz, hogy szembe fog majd jönni. Jobbat nem tudok.

Nagyon sokáig nem történt semmi közöttünk, szimplán csak hamar egymásra hangolódtunk, tudtunk beszélni bármiről kötetlenül. Én is éreztem vonzalmat iránta, de úgy gondoltam, ez ilyen plátói dolog csak, vagy tetszik a figyelem és az érdeklődés, ami jött az irányomba tőle. Szándékosan sosem flörtöltem, vagy csábítgattam, egyszerűen kedves voltam és közvetlen.

Mikor először mondta, hogy vonzódik hozzám, elutasítottam és utána kerültem is, ahogy tudtam. Ezután költözött el otthonról, és mikor kérdeztem, hogy a szétpakolás miattam történt-e, annyit mondott, hogy ezt már régóta meg kellett volna lépnie, de én voltam az utolsó szög a házasságuk koporsójában és nem érezte fairnek, hogy úgy fekszik a felesége mellé minden este, hogy közben rám gondol. Ezt követően nem változott még a kapcsolatunk, nekik volt egy rövidebb próbálkozásuk, hogy helyrehozzák a dolgaikat, nem sikerült és a felesége is belátta, hogy jobb nekik külön. Ennyi, szerintem ez sokkal egyenesebb és tisztább, mint hónapokig/évekig élni szeretői státuszban.

ápr. 25. 23:44
 36/45 anonim ***** válasza:
87%

Eszem ágában nem lenne elmenni - de elhívni sem az épp aktuális nőmet, akivel mondjuk féléve sem vagyok együtt, és lehet, egyéven belül szétmegyünk.

A pasidnak hová ment az esze?

ápr. 26. 08:24
 37/45 anonim ***** válasza:
82%

"A pasidnak hová ment az esze?"

Hová, hová....a farkába.

ápr. 26. 12:29
 38/45 Grizesteszta ***** válasza:
15%
A pasi kiszallt a hazassagabol a no miatt. Miert nem nezitek ki belole azt, hogy tudja, mit csinal. Miert ne vihetne el a rokonsaghoz? A rokonok nagy resze nyilvan beszelgetne sz uj novel, mar csak kivancsisagbol is. Az meg nem rlvaras, jogy a keblukre oleljek, de ha a krapekkal akarjak tartani a kapcsolatot, akkor el kell fogadniuk az uj not is. Es ne feledjetek: a ferfi a sajat anyukaja szulinapjara vinne, es ha az anyuka elgogadja, akkor mit tehet a tavolabbi rokon? Mosolyog es gondol, amit akar. En elvinnem/elmennek.
ápr. 26. 15:41
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy is azt fogják gondolni, hogy már a házasság alatt is együtt voltak...
ápr. 26. 15:43
 40/45 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#39: OK, de nem mindegy, hogy ki mit gondol?
ápr. 26. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!