Bemutatkozás a párom szüleinek. Kell vinnem valamit vagy nem?
Most megyek majd a párom szüleihez bemutatkozni. Az előző kapcsolatomban nem volt ilyen,hogy amikor először mentünk egymáshoz vittünk volna bármit is. Legalábbis én nem tudom,hogy mit szokás és mit nem. De elvégre még nem is ismerem őket,ergo nem tudom,ki mit szeret. Szerintetek mit csináljak? Fordított esetben szerintem a párom sem hozna semmit,legalábbis úgy ismerem.
19/L
Inkább ne menj, hanem húzd az időt, mert ha megszereted őket, és szakításra kerül a sor, akkor nem egy embert vesztesz, hanem hármat. Én elhiszem, hogy te ezzel azt hiszed, hogy komoly a kapcsolat, de hidd el ennek szinte alig van jelentősége látható módón, viszont ha a belső lelki dolgokat nézed azért 3 embert veszteni, nagyon nem jó dolog, és itt megint csak te sérülnél.
Én mindig mindent elkövettem, hogy a szülőlátogatás a lehető legtávolabbi időben legyen, pont a fentiek miatt..
mikor én voltam vittem egy kis apróságot
ha esetleg egy üveg bort viszel, hogy mégse állíts oda üres kézzel az is jó
amúgy barátodtól érdeklődhetsz
Első! Én is húzom halasztom már egy ideje, de utána meg csak az van,hogy nem akarom megismerni a szüleit. De egyszer muszáj és így legalább nem itt-ott kell találkoznunk,hanem jön ő is nálunk és én is megyek hozzájuk.
De egyebkent nem érzem úgy,hogy vinnem kellene bármit is vagy esetleg tartoznék valami ajándékkal,egyik barátommal sem volt ilyen “szokás”.
3 Engem úgy vittek karácsony előtt, és volt belőle komoly vitánk mert nagyon nem akartam menni:DD
Nem is tudtam tegezni a szülőket, pedig fel ajánlották, és jó volt a spurim. Mert ők is megszerettek és én is őket.
"Persze,az illem kedvéért viszek egy üveg pezsgot vagy ilyesmit" - Akkor mi értelme volt feltenni a kérdést?...
"de szerintem nem ezen mulik egy kapcsolat tartóssága" - Senki se mondta, hogy az ezen múlik. Az első benyomás viszont múlhat ezen, és kinek lenne az jó, ha rossz lenne az első benyomás? (Legalább az legyen jó. :D)
"Az én szüleim pl. mindig azt mondták, hogy ez az ajándékozás túl sok és olyan mintha így akará lekenyerezni őket, így akarna bevágódni náluk az illető, szóval nekik abszolút nem lett volna szimpatikus."
Másnak meg az nem szimpatikus, ha üres kézzel állít be a gyerekük párja ebédre, mert az azt üzeni, hogy nem is fontos nekik az egész kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!