A barátnőm bemutat a szüleinek. Milyen italt vegyek ajándékba?
Figyelt kérdés
Félszáraz vörösborra gondoltam, de nem tudom milyen illik meg nem is nagyon értek hozzá. Jótanács?
Köszönöm, 23F
2017. dec. 1. 15:12
1/7 Mojjo válasza:
Semmiképp ne félszárazat vegyél. Ha vörösbort szeretnél, akkor vagy egy jobbféle szárazat, vagy pedig valamilyen erősített bort, ami édes és különlegességnek számít, pl egy portói.
2/7 anonim válasza:
Inkább a fehér borra szavaznék. Az jól illik fehér húsokhoz: csirke, hal, pulyka. Szerintem elegánsabb.
3/7 anonim válasza:
Műanyag 2l palackban árulnak mulatós, cimbora, stb nevűt abból vigyél 1 üveg fehéret.
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnődet, hogy mit szeretnek a szülei, akkor nem nyúlhatsz mellé a választásnál.
6/7 anonim válasza:
Ne piát vigyél. Az anyukának pár szál virágot, faternak meg valami apróságot. Bár szerintem semmit nem kéne vinni.
Én legalábbis nem vártam el, amikor a lányom először hozta haza valamelyik fiúját.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :) Végül fehér bort vittem, szárazat. Passzolt a csirke húshoz amit vacsoráztunk. Csak nevelő apja van a barátnőmnek így vele elvoltunk, berúgtunk és szétröhögtük magunkat :D
2017. dec. 3. 01:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!