Bemutatkozás a párom szüleinek. Kell vinnem valamit vagy
nem?
Figyelt kérdés
Most megyek majd a párom szüleihez bemutatkozni. Az előző kapcsolatomban nem volt ilyen,hogy amikor először mentünk egymáshoz vittünk volna bármit is. Legalábbis én nem tudom,hogy mit szokás és mit nem. De elvégre még nem is ismerem őket,ergo nem tudom,ki mit szeret. Szerintetek mit csináljak? Fordított esetben szerintem a párom sem hozna semmit,legalábbis úgy ismerem.
"ők nem akarják, hogy egy fiatal erre költse a pénzét feleslegesen, inkább tegye el valami másra vagy inkább a párjának vegyen ajándékot"
Ezt majd elmondják, és akkor minden egyes esetben nem visz ajándékot a pár, de az első alkalomkor nem tudhatja, hogy ez a szülők nézete, ezért igenis illik vinnie valamit.
2018. aug. 18. 11:16
12/20 anonim válasza:
Felesleges.
Én exemnél vittem.
- anyukának obnbont - őőőő fogyózik
- apukának bort - minek hozok piát?
- öcsksnek is csokit - nem kell neki
Szóval... alapból utáltak, mert elveszem a kisfiukat.
2018. aug. 18. 12:39
13/20 anonim válasza:
Hát akit alapból utálnak, az ne várjon csodát az ajándéktól...
2018. aug. 18. 12:40
14/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell, de ha akarod, vihetsz sütit, meg akár esetleg valami üdítőt, mert lehet, hogy az alkohol pl rossz képet festene rólad. De a süti meg valamki gyümölcslé nyugodtan mehet szerintem. Vagy mehet csak a süti is akár. Vagy valami egybe gyümölcs, ami nem a lé, hanem az egész gyümi egybe. :)
2018. aug. 18. 12:43
15/20 anonim válasza:
Ha a párod nem vinne hozzátok semmit sem, akkor te se vigyél hozzájuk. Ha pedig kellene, akkor kis csokit, virágot, bort vigyél nekik. Bár én annak a híve vagyok, hogy magad miatt kedveljenek meg és ne azért, mert milyen klassz cuccokat vittél és vinnél nekik.
2018. aug. 18. 12:50
16/20 anonim válasza:
Vigyel valamit, ne legyél paraszt.
2018. aug. 18. 12:52
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán milyen bemutatkozás lesz ez? Ebéddel egybekötött vagy csak ilyen délutáni sütizgetős vendégeskedés?
2018. aug. 18. 12:54
18/20 anonim válasza:
Bonbon jo pl
2018. aug. 18. 13:27
19/20 anonim válasza:
Szerintem vigyél házi sütit!!! Az mindig bejön!!! :D
2018. aug. 19. 12:30
20/20 A kérdező kommentje:
Egyebkent csak ilyen délutáni/kora esti összeülős dolog lesz,semmi extra,vacsora vagy akármi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!