Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Utólag mit illik vinni a...

Utólag mit illik vinni a párom szüleinek?

Figyelt kérdés

Még Húsvétkor vitt el a párom magukhoz, akkor nem volt semmi sem nyitva és azért mentünk, mert az édesanyja hívott minket oda. Akkor sajna nem tudtam semmit sem vinni oda. Ellenben, amikor tegnap volt itt a barátnőm (18), ő hozott ilyen szokásos bemutatós ajándékokat (bor édesapámnak, bombon édesanyámnak, húgomnak egy tábla csoki). Szerintetek utólag kellene vinnem majd valami ajándékot? Nem szeretnék nyalizósnak tűnni, nagyon kedvesek is voltak velem, a hazautamban is segítettek (távkapcsolatban élünk), de úgy érzem, a vendéglátást valahogyan viszonoznom kellene és a bemutatkozásom alkalmával üres kézzel egyáltalán nem akartam beállítani.

A bemutatkozás végén mondták, hogy máskor is menjek, a barátnőm szerint nagyon megkedveltek annak ellenére, hogy rendkívül stresszes votam. 21/f

2018. máj. 25. 20:15
 1/10 anonim válasza:
71%
Mindenképpen adj ajándékot nekik. Úgy illik, ha már a barátnőd is adott a te családodnak. Adj hasonló dolgokat mint a barátnőd
2018. máj. 25. 20:22
 2/10 szántóvető ***** válasza:
43%
ne vigyél semmit.ők örülnek neki hogy a lányuk normális pasit talált(kérlek mondd azt hogy csajról van szó..)egy lecsúszott drogos kisebbségi helyett(kérlek mondd azt hogy nem vagy ilyen..)
2018. máj. 25. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha szívből adnál nekik valamit, mert örülnél, ha örömet okozhatnál, akkor adj, ha csak illemből, akkor ne.
2018. máj. 25. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom szerintem már furcsa lenne vinni. Ez azt mutatja hogy most onnan jutott eszedbe hogy neked is kéne valamit adni hogy ő hozott a te szüleidnek. Inkább valami hétköznapi dolgot vinnék nem pont bemutatkozós ajándékot pl süss valamit és vidd át.
2018. máj. 25. 21:54
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%

Utolsónak van igaza. Inkább valami saját dolgot vigyél, ne ilyen snassz ajándékokat.

Leírásból úgy vettem ki, hogy nem várják el, hogy vigyél valamit és gondolom a lány sem gondolja így.

2018. máj. 25. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

süssön valamit és azt adja oda? hát.. inkább ne tegyél ilyet.:D egy fiurol beszélünk, johogy nem már azt ajánljátok, hogy füzzön gyöngyböl karkötöt az anyukának :D

szerintem meg nincs abban semmi, söt abban sem, ha szová teszed, hogy: Hoztam egy kis ajándékot, mert a multkor sajnos nem volt rá lehetöségem. senki nem fogja rossz néven venni, örülni fognak. Pláne, hogyha ott is töltesz egy két napot a pároddal, én biztos vinnék minden alkalommal valamit a vendéglátásért cserébe.

2018. máj. 25. 23:55
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Vinne magával csak múltkor ez elmaradt. Nem a sütésről van szó, bár egy fiú miért ne süthetne? A párom szülei jobban örülnek a pogácsának, mint a bornak pl.
2018. máj. 26. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem azt mondom, hogy nem süthet, alapvetöen a legtöbb szakács és cukrász is férfi, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy találkozásra egy fiu azzal állitson be. Valahogy nem tul férfias bemutatkozás számomra, a nök körében terjedt el inkább.
2018. máj. 26. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
semmit nem vittem a barátom szüleinek mikor bemutatot,se a párom nem hozott.Sőt sosem vittem egyik ex vsaládjának sem ők nem hoztak szüleimnek semmit
2018. máj. 26. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem kell utólag. Akkor sem kellett volna feltétlenül. Nem ezen fog múlni, hogy kedvelnek-e.
2018. máj. 27. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!