Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás után bemutatkozás a...

Válás után bemutatkozás a családnak, nem lenne ez gyors?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A barátom 20+ év kapcsolat, házasság után költözött el a feleségétől, részben miattam. Amíg együtt éltek, semmi nem történt közöttünk, de belém szeretett és ez elég nyomós indok volt, hogy válni akarjon.

Ez még folyamatban van, májusban lesz a tárgyalás majd.

Utána lesz az édesanyja születésnapja, mivel kerek születésnap, sokan lesznek. Szeretné, ha én kísérném el, de őszintén, kicsit félek... A szüleivel már találkoztam, de vannak rokonok, akik azt sem tudják, hogy már nem a feleségével él. Meg az is olyan fura nekem, hogy hétfőn elválnak, szombaton pedig már velem mutatkozik. Vagy túlgondolom? Ti a család helyében hogyan fogadnátok?

(sosem voltam még így és igen, alapból mindent túlgondolok és izgulok feleslegesen)

ápr. 25. 14:18
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Senki nem szid senkit, nem igazán értem, ezt mire írtad?
ápr. 25. 14:38
 12/45 anonim ***** válasza:
19%

9+ A kapcsolatuk elég tré lett a végére.

Ha ilyen életet szeretnél kérdező magadnak, akkor hajrá..Nem lehet más kárán boldognak lenni.

ápr. 25. 14:39
 13/45 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értem, miről beszélsz.
ápr. 25. 14:40
 14/45 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom mar kulon lakik a felesegetol. Es elvaltak. Nem gyors. Minden csoda 3 napig tart. ;-)
ápr. 25. 14:41
 15/45 A kérdező kommentje:
Igen, december óta külön élnek már.
ápr. 25. 14:54
 16/45 Grizesteszta ***** válasza:
48%

Kérdező, most nagyon hazabeszélek.... Én éppen a férjemtől költöztem a sajátomba ( mert szakítottunk és én hurcolkodtam az új lakásomba) amikor megismerkedtem valakivel, akiről azonnal kiderült hogy nős, viszont én beleszerettem gyakorlatilag első látásra az árok parton. (nem úgy,:) defekt, segített szerelni) 3 hét múlva borított otthon, azonnal összeköltöztünk. Azonnal megismerkedtünk a másik családjával( gyerek, szülő) de mindenki jófej volt, senki sem tett megjegyzést, elfogadták, hogy a mi dolgunk. Viszont hónapokkal később be akartam mutatni a távoli rokonoknak, és ott volt már olyan, aki erre nem tartott igényt, mert ők a férjemmel szoktak meg engem. Nos, azóta ezzel a rokonnal nem találkoztunk, a többivel igen és jókat eszünk-dumálunk, szóval : rokonozunk. De úgy látom, hogy a normális rokonokhoz vihettem volna azonnal, aki meg nem normális, az halálomig a férjemmel 'szokna engem'- szóval nem hiszem, hogy csak az időzítésen múlna.

Én simán el tudnám képzelni azt a verziót- pláne, hogy a szülei már ismernek : 'kedves rokonok, van, aki már tudja, van aki még nem: válófélben vagyok, a múlt héten volt az első tárgyalás, mert beleszerettem ebbe a nőbe és elválok miatta. Ismerkedjetek meg vele, fogadjátok szeretettel! Ezentúl vele fogtok találkozni ezeken a családi összejöveteleken az oldalamon.:) A feleségem telefonszáma nem változott, ne feszélyezzétek magatokat, aki szeretne vele kapcsolatban maradni, az egész nyugodtan hívja fel... ' És túl vagytok az egészen, egyszerre megtudja mindenki, és egyszerre meg is emésztik. Aki meg nem: hát nem mindegy?

ápr. 25. 14:57
 17/45 anonim ***** válasza:
78%

Nincs itt semmi látnivaló, csak a szokásos "kis naiv" jogász lány, meg az apja korabeli csávója és a jajj mit fogsz szólni a család tematikájú napi kamu. Őrület, hogy nem unjátok ugyan azokat a kérdéseket kiírni újra meg újra meg újra.

És most jöhet a "nem tudom miről beszélsz ez az első kérdésem itt".

ápr. 25. 15:01
 18/45 A kérdező kommentje:
Tehát te 0 információval megállapítottad, hogy mi a foglalkozásom és az életkorunkat is? Jósnak ne menj, mert egyik tipped sem jött be. Bal lábbal keltél nyuszika, vagy mi a gond?
ápr. 25. 15:03
 19/45 anonim ***** válasza:
59%
17+1 Jó megfigyelőkéd van.
ápr. 25. 15:06
 20/45 A kérdező kommentje:
Nem igazán, mert a joghoz sincs sok közöm, valamint a barátom sem annyi idős, mint az apám. Abban igaza van, hogy izgulok kicsit, hogyan fogadnak majd, de szerintem ez bemutatás előtt mindenkiben ott van. :)
ápr. 25. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!