Válás után bemutatkozás a családnak, nem lenne ez gyors?
Sziasztok,
A barátom 20+ év kapcsolat, házasság után költözött el a feleségétől, részben miattam. Amíg együtt éltek, semmi nem történt közöttünk, de belém szeretett és ez elég nyomós indok volt, hogy válni akarjon.
Ez még folyamatban van, májusban lesz a tárgyalás majd.
Utána lesz az édesanyja születésnapja, mivel kerek születésnap, sokan lesznek. Szeretné, ha én kísérném el, de őszintén, kicsit félek... A szüleivel már találkoztam, de vannak rokonok, akik azt sem tudják, hogy már nem a feleségével él. Meg az is olyan fura nekem, hogy hétfőn elválnak, szombaton pedig már velem mutatkozik. Vagy túlgondolom? Ti a család helyében hogyan fogadnátok?
(sosem voltam még így és igen, alapból mindent túlgondolok és izgulok feleslegesen)
Középiskolában ismerkedtek meg, kapcsolatot is írtam a kérdésnél, nem csak házasságot.
Az pedig ugye lehetetlen, hogy valaki nem elsőre találja meg a számításait a munkaerőpiacon, és inkább mást tanul, máshol szeretne elhelyezkedni... :D
Szoval a valasi papiron még meg se szarad a tinta, de mar a szeretojet viszi a csaladi murira ?
Hat ne haragudj , de biztos nem mennek el.
Gondolom vannak gyerekek ok is ott lesznek. Meg a gyerekeknek se kene bemutatkoznod, nemhogy az egesz csaladnak raadasul egy fontosabb szuletesnapon.
Nekem egne a pofamrol a bor.
Aldom anyam nevet aki miutan elvalt apamtol , egyik fickojanak sem mutatott be minket es nem hurcolta oket csaladi rendezvenyre. A kesobbi ferjevel mar majdnem egy eve egyutt volt mire ugy dontott nyiltan felvalalhatjak elottunk. Pedig ismertuk a pasit mert egy helyen dolgoztak egy etterembe ahova surun jartunk be kajalni suli utan.
Bar szeretoje nem volt anyamnak ( apam alkoholizmusa miatt valtak el ) , de ha valas utan 2 nappal uj fickoval jon szulinapozni akkor behanyok az tuti. 😃
Ez alapvetően egy kellemetlen szitu, hogy újként érkezel és minden szem rád vetül. Mellette szól viszont, hogy ez egy jó alkalom a bemutatkozásra, hiszen egyesével mégis fura lenne végigjárni a rokonságot. Később meg már lehet rosszabbul jönne ki a dolog.
Ha a szüleit - főleg anyukáját- sem zavarja, hogy a szülinapon lesz a bemutatás.
Amúgy én magyon meglepődnék, ha minden előzmény nélkül lenne egy ilyen helyzet. Lehet, hogy előtte mondani/telefonálni kéne azért a többieknek, hogy ez van, ez várható. (Nálunk egyébként volt egy hasonló, csak válás nem volt: barátnője lett a sógoromnak, és a lányunk szülinapjára kérdezte, hogy hozhatja-e. Mondtuk igen, mindenki normálisan fogadta. Aztán már úgy jött, mintha mindig is közénk tartozott volna. Szerintem ez egy előzékeny megoldás volt.)
Szerintem menjen egyedul. Meselje el hogy Gizivel elvaltak es a kovetkezo csaladi osszejovetelen meg elvihet teged, mint az uj baratnot.
De igy rohadt kinos lesz.
20 +eve Gizi megy vele , azt se tudjak, hogy elvaltak.
Es hirtelen betoppan a szeretojevel... ultra gaz
Nem mennék ez neki jó alkalom H elmondja mi a szitu (gondolom rá kérdeznek hol az asszony)
Elmondja hogy már van más az életébe minden remek majd a legközelebbi családi bulin megismerkedhetnek veled is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!