Anyák, apák! Ti mit vártok el ilyen esetben a találkozáskor?
Szóval egy éve ismerek egy fiút aki itt lakik tőlem nem messze, a szüleivel nem ismerjük egymást, és a fiúval mostanában barátok lettünk. Nem tudjuk még mi lesz a barátságból egyenlőre.
Haza szeretne vinni engem magukhoz meg azt is mondta aludjak ott mert születésnapja lesz, de ugye be kène mutatkozni a szülőknek is, és ebben nem vagyok jó de jó benyomást szeretnék rájuk tenni mert nem tudni még mi lesz a dologból.
Ha a fiatok haza visz így egy lányt, akkor hogy "kéne" viselkednie a lánynak ahoz, hogy neked szimpatikus legyen?
17/l és 19/f
Szerény öltözetben menj,nulla sminkkel!
Végig mosolyogj,úgyis,illedelmesen mutatkozz be.
Ha látják,hogy nem egy tinip$csával lesz dolguk,hanem egy normális lánnyal,baj nem lehet.
Kérdezd meg a fiút,hogy a szüleinek mi a kedvenc filmje,azt nézd meg,és dobjad fel témának!
Totál befutó!
Smink ne legyen rajtad, ha olyan a család, és szereti a színes dolgokat, színes ruha legyen rajtad, a hajad/körmöd legyen szép!
A fiú ismeri a szüleidet? Elöbb a lány szüleihez szokás menni/megismerkedni.
Szerintem ne aludj ott...!
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!