Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyák, apák! Ti mit vártok el...

Anyák, apák! Ti mit vártok el ilyen esetben a találkozáskor?

Figyelt kérdés

Szóval egy éve ismerek egy fiút aki itt lakik tőlem nem messze, a szüleivel nem ismerjük egymást, és a fiúval mostanában barátok lettünk. Nem tudjuk még mi lesz a barátságból egyenlőre.

Haza szeretne vinni engem magukhoz meg azt is mondta aludjak ott mert születésnapja lesz, de ugye be kène mutatkozni a szülőknek is, és ebben nem vagyok jó de jó benyomást szeretnék rájuk tenni mert nem tudni még mi lesz a dologból.

Ha a fiatok haza visz így egy lányt, akkor hogy "kéne" viselkednie a lánynak ahoz, hogy neked szimpatikus legyen?

17/l és 19/f

2017. márc. 7. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Akkor menj el a fiúhoz, ha lesz belőletek valami. Addig ne, mert a szülőkre rendkívül rossz benyomást fogsz tenni. Laza erkölcsű, ledér nőszemélynek fognak tartani, aki nem való az ő fiacskájukhoz.
2017. márc. 7. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

Szerény öltözetben menj,nulla sminkkel!

Végig mosolyogj,úgyis,illedelmesen mutatkozz be.

Ha látják,hogy nem egy tinip$csával lesz dolguk,hanem egy normális lánnyal,baj nem lehet.

Kérdezd meg a fiút,hogy a szüleinek mi a kedvenc filmje,azt nézd meg,és dobjad fel témának!

Totál befutó!

2017. márc. 7. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Ne aludj ott, mert a szülei a fiú ágymelegítőjének tartanak majd. Ha közel laktok, akkor ráadásul semmi sem indokolja az ottalvást.
2017. márc. 7. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
ööö..miért is akarsz te nála aludni, ha közel laktok egymáshoz és még azt sem tudod, hogy lesz e köztetek valami? Én mondjuk a pasimhoz sem mentem aludni már aznap amikor bemutatta a szüleit. Mi sem laktunk messze egymástól. Fokozatosan alakult ki köztünk a jó kapcsolat.
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha elmégy is, semmiképpen ne aludj ott! Ha csak barát lenne, nem is akarná, hogy ott aludj!
 6/7 A kérdező kommentje:
Átgondoltam és igazatok van. Remélem ezt a fiú is meg fogja érteni :)
2017. márc. 7. 17:50
 7/7 anonim válasza:
70%

Smink ne legyen rajtad, ha olyan a család, és szereti a színes dolgokat, színes ruha legyen rajtad, a hajad/körmöd legyen szép!

A fiú ismeri a szüleidet? Elöbb a lány szüleihez szokás menni/megismerkedni.

Szerintem ne aludj ott...!

22/l

2017. márc. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!