Kit valasztanatok keresztszulonek ez esetben?
Kicsit en is igy gondolom. De lehet haza koltoznenek es akkor tobbet talalkozhatnank...😐
koszi
Neked rosszul esne, ha a barátnőd nem téged választana a gyereke keresztszülőjének vagy minden rossz érzés nélkül megértenéd és elfogadnád?
Ez csak az én véleményem, de én a barátnőt választanám. Még az is lehet, hogy ha keresztszülő lenne és fontos lenne neki a keresztfia/keresztlánya, akkor gyakrabban beszélnétek vagy találkoznátok. A sógornőnek már nem lenne különösebb plusz, ha a közeli rokoni viszony mellett keresztszülő is lenne, pláne ha így is, úgy is számíthat majd rá a gyerek.
Volt már nagyon hasonló kérdés.
"es barmi tortenne szamithatnak a gyerekeink rank. "
Jogilag a keresztszülő senki. Ha támogatni akarja valaki a gyereket, ahhoz meg nem kell egy templomi papír.
Ötöske, nem a jogi oldala itt, amiről megy a szó.
"Lehet, hogy hazajönnek" - most nincsenek itthon. és a most számít!
Regebben ugy gondoltuk papirt is irnank rola, hogy egymas gyerekeinek (soha ne adja Isten) gyamjai lennenk. Ezert fogalmaztam igy. Tudom hogy amugy a keresztszuloseg jogilag nem jelent semmit.
Masreszt igen a sogornom.amugy is kozeli csaladtag...szoval nem tudom hogyan dontsek. O biztos nagyon orvendene. De a baratnom megsertodne ez esetben, szerintem 😐
Koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!