Ha választanotok kellene a szerelmetek és a családotok között kit választanátok?
én Pickachu-t választanám, ő kiüti áramütéssel a családot és sokk terápiával megváltoztatnám a hülye gondolat menetelüket...
vicce félretéve...
mi a bajuk a "szerelmemmel"?
a lány hogy áll a családhoz?
a lány mit gondol kit kellene választanom?
anyagi téren mi a helyzet?
22F
Ennyi idősen biztos a családomat.
Ha 30 közeli lennék, és már lenne"valamimakármim", akkor a szerelmet.
16-17 évesen hiába érzed úgy, hogy nem élnéd túl, ha megszakadna a szerelem, bizony ezek a kapcsolatok 90%-ban úgyis halálra vannak ítélve. Kamaszszerelmek, amik szépek, fontosak, de nem feltétlen szólnak élethosszig. (Igen, természetesen vannak, akik ilyenkor találják meg a végleges párjukat, ezzel tisztában vagyok, de ez nagyon kevés.)
Ráadásul ilyenkor annyira elborítja a lila köd az agyunkat (igen, emlékszem rá, amikor engem is eltiltottak egy sráctól), hogy azt sem látjuk, ha teljesen egyértelműen a családunknak van igaza. Ma már kis szégyenkezéssel mosolygok az akkori önmagamon, és azon a "szerelmen", amit akkor a legigazibbnak és legnagyobbnak gondoltam. Mikor pár heti harc után végül a szüleim belementek, hogy járjak a sráccal, akkorra ő már el se jött a megbeszélt találkákra.
Szóval 16-17 évesen, amikor amúgy még jogilag a szüleid felelnek érted, nem árt óvatosan bánni az ilyen nagy választásokkal...
Ma, 30 évesen már, tudva, mit akarok az élettől, a szerelmem választanám, ha előállna ilyen helyzet, de éppen mivel most már van rálátásom egy valódi kapcsolatra és egy valóban mély szerelemre, nem fordul elő olyasmi, hogy a szüleim nem fogadják el azt, akit én társamul választottam 5 évvel ezelőtt.
ez nagyon összetett kérdés. szerintem aki igazán szeret engem az elfogadja,hogy vannak más emberek az életemben akiket szintén szeretek. aki választásra kényszerít és ezzel meg akar fosztani a szeretteimtől /szerettemtől, na őt nem választanám..
szóval ha a szüleim ok nélkül elleneznék a kapcsolatomat és azt akarnák hogy szakítsak vele,csak azért hogy nekik jó legyen...biztosan nem tenném meg. de fordított helyzetben is. hogyha a barátomnak nem lenne szimpatikus a családom és azt kérné,hogy ne találkozzak velük, akkor sajnos a barátomnak kéne távoznia az életemből.
remélem érthető mire kilyukadni.
amúgy kérdező, sajnos 17 évesen nem sokra mész az életben a családod nélkül. és mi miatt tiltják a barátodat?Van nyomós indok?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!