Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választanotok kellene a...

Ha választanotok kellene a szerelmetek és a családotok között kit választanátok?

Figyelt kérdés

2015. aug. 25. 13:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%
Mivel a családom - a szüleim és a testvérem - soha nem akartak rosszat, szeretetben nőttem fel, és bármit meg lehet(ett) velük beszélni, feltételezném, hogy látnak olyasmit, amit én a ködtől nem.
2015. aug. 25. 17:22
 22/31 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ez nem feltétlen a szándékos rosszat akarásról szól... igen gyakran megesik, hogy az ember más gondolkodású, más értékrendű, mint a szülei... bizony, már 16-18 évesen is... ilyenkor meg evidensen az van, hogy akit én gondolok jónak, az nekik nem jön be, akit ők gondolnak jónak, az meg nekem nem jön be...
2015. aug. 25. 17:30
 23/31 anonim ***** válasza:
Én a lányt választanám, és egy új családot.
2015. aug. 25. 17:31
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ :)

Akkor tisztázom a helyzetet.

A barátom 19 éves, 7 hónapja vagyunk együtt, itt ismerkedtünk meg gyakorin. Sajnos nagyon messze él tőlem, 650km.

A szüleim kezdetben nem tudtak róla, 2 hónapja mondtam el nekik, látszólag örültek. Azt nem írtam, hogy én erdélyi vagyok a srác meg magyarországi. Apum miután megtudta egyből meghívta hozzánk. A srác el is jött, nagyon rendesen viselkedett. Amúgy nem cigizik, nem drogozos, ritkán és mértékkel fogyaszt alkoholt, jár suliba, időnként dolgozik. Az volt a problémájuk, hogy külsőre nem volt szimpatikus. Semmi normális indokot nem tudtak mondani csak eltiltottak.

Én nem tartom igazságosnak :(

2015. aug. 25. 21:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez így tényleg fura egy kicsit. Mi zavarta őket a külsejében?
2015. aug. 25. 21:10
 26/31 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, ez esetben egyértelmű, hogy a páromat választanám.
2015. aug. 25. 21:21
 27/31 anonim ***** válasza:

Én 21 évesen kerültem ilyen helyzetbe, de ne a családom, hanem csak apám és a feleségem ( illetve a házsaságkötés) között.

Persze az utóbbit, 3 évig nem beszéltünk, nem találkoztunk.

Nem értem ezeket az embereket a "külsőre" szempontjaikkal - az mióta tétel, főleg, ha nem maguknak választják, neked meg jó.

A 650 km eléggé húzós, de ha meg nektek komoly a dolog azért levelezésben is lehet szépen haladni a szerelem virágos útján.. én tudom: másfél év után jöttünk így össze.

Ennél jobb nincs, de az az időszak is csodaszép volt.

2015. aug. 25. 22:54
 28/31 anonim ***** válasza:

Nézzük csak!

Anyám faképnél hagyta apámat csecsemőkoromban, majd megfosztott az apámtól kapott nevemtől, apámat szinte sose láthattam, a nevelőapám vert, a tőle való húgomnak mindent lehetett, nekem semmit és mindig neki hittek, amivel nagyon csúnyán visszaélt. Ezen felül anyám mindig csak szídott, soha semmiért nem dícsért meg, állandóan kiabált velem...

Ja, kb pár havonta beszélek velük néhány mondatott, ha úgy adódik. A nőügyeimet meg igyekszem nagyon távol tartani tőlük. Ha a legcsekélyebb módon is keresztbe próbálnának tenni, többé nem hallanának rólam.

Azt hiszem én nem a családot választottam.

2015. aug. 26. 22:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha 650 km-re él tőled, akkor mégis hogy "vagytok együtt"? Mármint megállapodtatok cseten, hogy akkor jártok, vagy rendszeresen találkoztok is?
2015. aug. 27. 10:54
 30/31 A kérdező kommentje:
Próbálunk rendszeresen találkozni :)
2015. aug. 27. 11:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!