Ti melyik nyaralási lehetőséget választanátok 2 gyerekkel?
A gyerekek 5 és 1 évesek.
1. lehetőség:
1 hét egy szállodában, teljes ellátás, a gyerekeknek játszótér, játszóház, fedett és kinti gyerekmedence.
2. lehetőség:
2 hét apartman, nektek kell főzni, takarítani. Tengerpart kb 500 méterre.
Árban kb ugyanott vagyunk, beleszámítva hogy a 2. lehetőségnél elmegyünk játszóházba, ha rossz idő van strandra és néha elmegyünk vacsorázni.
1-es
ha nyaralok akikor nem akarok főzni mosogatni meg ugyan azt mint otthon
am meg 1 évesnek jobb ha van medence és nem a tenger - ugysem fog rá emlékezni ...
2. sokkal jobb, a szállodák barátságtalanok, sose tetszett nekem, ahogy az ottani kaják sem.
A főzést meg el lehet intézni gyorsan is, nem kell rántott húst meg mittudoménmilyen bonyolult kajákat csinálni nyaralás alatt. Takarítani annyira úgysem kell nyaralás alatt... szóval nem látok semmi gondot a 2. lehetőséggel.
az 1-est választanám
nálam az nem nyaralás, ha főzni kell.. vagy teljes ellátás vagy napi 3x elmenni valahova kajálni.
Voltunk már ebben a szállodában, meg voltunk elégedve mindennel.
2 hétig nem akarok mindig csak összeütni valamit, azért nem mindegy, hogy mit eszünk. Meg hogy mit esznek a gyerekek.
én a kettest választanám
nem szoktunk mi se mindennap főzni, hanem megyünk étterembe vagy valami olcsóbb helyre(pl hamburgeres) és amikor főzünk akkor is 2-3 napra
1 évessel inkább szállodába mennék. Ő még alszik délután, a tengerpartig utazni kell vele, ki tudja, hogy bírja, ha rossz az idő, nincs mit csinálni. A főzésről nem is beszélve, nekem se hiányzik a szabadságom alatt a hétköznapi taposómalom, nagyobb gyerekkel se.
Jövőre már bátrabban elindulnék velük a tengerre, akár rövidebb, de legalább félpanziós nyaralásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!