Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komolyak a szándék...

Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok. 50- hez kozel mindketten. Ő özvegy. /pár éve már sajnos/ Amit felnőtt gyerekei nehezen dolgoznak fel. Másfél évig ostromolt mielőtt beadtam a derekam. Fél éve beengedtem az életembe, amit annyira vart mar! Azota naponta jön fel hozzám. Visz kirándulni. Segítőkész, tisztelettudó ferfi. A fél év alatt egyszer elvitt a szüleihez. Szimpatia volt mindket részről. A gyerekeinek viszont ezidáig nem mutatott be. A jelenletukbe fel sem hiv engem! Olyankor kimegy a hazbol ha velem beszel telefonon. / szamomra már röhej/ Ha otthon vannak a nagy gyerekei én nem mehetek hozzá. Ellenben én már mindenkinek bemutattam. Ő bármikor jöhet hozzám. Nem tudom már mit gondoljak....kérlek segitsetek
2024. márc. 16. 10:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:

Helyesbítek az osszekoltozes majd idővel ....

De most nem ez a problémám hanem hogy a nullán állok vele nem halad előre a kapcsolatunk mint masoknak

2024. márc. 17. 11:56
 52/66 anonim ***** válasza:
39%

Hova akarsz előrehaladni?

Mindenesetre az előrehaladásnak nem velejárója a gyerekeinek való bemutatás.

2024. márc. 17. 12:14
 53/66 anonim ***** válasza:
39%
Félév után mi a lfszt akarsz még???? Mindenhez idő kell, nem másodpercek.
2024. márc. 17. 12:17
 54/66 anonim ***** válasza:
69%

Én a fél éves kapcsolatomat be se mutattam még a szüleimnek. De ha neked az “semmi”, hogy ő ezt megtette, akkor nincs miről beszélni.

Nem mellesleg tényleg aranyos, hogy neked jogod van háborogni, követelőzni, siettetni fél év után, miközben te pontosan háromszor ennyi ideig szórakoztál az érzéseivel.

2024. márc. 17. 12:19
 55/66 anonim ***** válasza:
21%

Gyerekei most abban érdekeltek még, hogy apjuknak ne legyen komoly kapcsolata. Ehhez azt tehetik hozzá, hogy nem kíváncsiak rád, apjuknak meg azt mondják, hogy inkább kötetlenebbül több nővel szórakozzon.

Oka egyszerű, nem akarják hogy apjuk helyettük nőjére költsön sokat.

Ha pedig ez a helyzet, akkor egy kierőszakolt tali mindenkinek csak kényelmetlen lenne.

2024. márc. 17. 12:29
 56/66 anonim ***** válasza:
67%
Huszonéves gyerekeknek tudomásul kéne vennie, hogy az élet megy tovább és az apjuknak új komoly kapcsolata van. Egyszerűen nevetséges, hogy a pasinak titokban telefonál, mikor ott vannak a gyerekei. Azért már ne a nyúl vigye a puskát!
2024. márc. 17. 13:46
 57/66 anonim ***** válasza:
62%
Huszonéves gyerek majd eldönti, hogy kire kíváncsi és kire nem, azt sem szabhatja meg neki senki, hogy érezzen másképp, apuka meg majd eldönti, hogy mikor ereszti rá az új kapcsolatot a gyerekeire. Csak jobban tudják ők, hogy mit éreznek, kit érdekel, hogy ki szerint mit kellene tudomásul venni. Tudomásul veszi és sz.rik a létezésére. Vagy éppen utálja. Ő dolguk, senki másé. Fél év randizgatás után még az sem biztos, hogy a pasi már eldöntötte, mit akar. Most kezdi megismerni a kérdezőt. Úgy is dönthet, hogy fél év múlva szakít. Akkor miért fájdítsa a gyerekei szívét?
2024. márc. 17. 14:35
 58/66 A kérdező kommentje:

56#

Végre valaki megérti mi a probléma....

2024. márc. 17. 19:51
 59/66 anonim ***** válasza:

Nekem, nem tehetek róla, de nem szimpatikus ez a konfrontációelvárás a férfival szemben. Legalábbis ezt váló/szakítóoknak tekinteni.

Ha olyan mindent visszaforgató típusú válaszadó lennék, mint a gyk-sok 60-70%-a, akkor azt is mondhatnám, hogy "szegény pacák jobban is jár, ha elszakad ettől a követelőző, konfrontáltató némbertől, mint a kérdező", de ezt nem teszem.

Ugyanakkor empátia is kellene egy ilyen kapcsolatban. Beleképzelni magunkat abba a helyzetbe, amiben a pasas van. Mert oké, totál igaz, amit egyiktek ír: "Huszonéves gyerekeknek tudomásul kéne vennie, hogy az élet megy tovább és az apjuknak új komoly kapcsolata van." Igen. Így van. De mi van, ha ők nem ilyenek? És akkor sem ilyenek, ha az apjuk a hátán fekve forog, vagy fejreáll, akkor sem? Akkor mi van? De most komolyan!!!

A faszi biztos, hogy jobban ismeri a saját gyerekeit, mint az itteni fórumozók. Valóban nem ideális és nem is egészen normális a helyzet, de én erősen érzek egy ilyen "én vagyok a nő, a férfi HARCOLJON értem" lobbit a dolog mögött. Azt, hogy a nőnek imponálna és el is várja, hogy a pasas a saját gyerekeivel csatározzon, harcoljon.

Holott neki meg az a fontos, hogy ne romoljon meg a kapcsolata a saját gyerekekkel sem és meglegyen a párkapcsolat. És a párkapcsolat működéséhez valóban ráér időt adni a gyerekeknek, hogy elfogadják a helyzetet. Ha erőltetés van, kényszerkomfortzónaliképtetéses konfrontációztatás, harcoltatás, akkor azon sem csodálkoznék, a pasi sokallana be.

2024. márc. 17. 20:10
 60/66 anonim ***** válasza:
79%
Tudomásul vehetik anélkül is, hogy meg akarnák ismerni a kérdezőt.
2024. márc. 17. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!