Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?
Helyesbítek az osszekoltozes majd idővel ....
De most nem ez a problémám hanem hogy a nullán állok vele nem halad előre a kapcsolatunk mint masoknak
Hova akarsz előrehaladni?
Mindenesetre az előrehaladásnak nem velejárója a gyerekeinek való bemutatás.
Én a fél éves kapcsolatomat be se mutattam még a szüleimnek. De ha neked az “semmi”, hogy ő ezt megtette, akkor nincs miről beszélni.
Nem mellesleg tényleg aranyos, hogy neked jogod van háborogni, követelőzni, siettetni fél év után, miközben te pontosan háromszor ennyi ideig szórakoztál az érzéseivel.
Gyerekei most abban érdekeltek még, hogy apjuknak ne legyen komoly kapcsolata. Ehhez azt tehetik hozzá, hogy nem kíváncsiak rád, apjuknak meg azt mondják, hogy inkább kötetlenebbül több nővel szórakozzon.
Oka egyszerű, nem akarják hogy apjuk helyettük nőjére költsön sokat.
Ha pedig ez a helyzet, akkor egy kierőszakolt tali mindenkinek csak kényelmetlen lenne.
56#
Végre valaki megérti mi a probléma....
Nekem, nem tehetek róla, de nem szimpatikus ez a konfrontációelvárás a férfival szemben. Legalábbis ezt váló/szakítóoknak tekinteni.
Ha olyan mindent visszaforgató típusú válaszadó lennék, mint a gyk-sok 60-70%-a, akkor azt is mondhatnám, hogy "szegény pacák jobban is jár, ha elszakad ettől a követelőző, konfrontáltató némbertől, mint a kérdező", de ezt nem teszem.
Ugyanakkor empátia is kellene egy ilyen kapcsolatban. Beleképzelni magunkat abba a helyzetbe, amiben a pasas van. Mert oké, totál igaz, amit egyiktek ír: "Huszonéves gyerekeknek tudomásul kéne vennie, hogy az élet megy tovább és az apjuknak új komoly kapcsolata van." Igen. Így van. De mi van, ha ők nem ilyenek? És akkor sem ilyenek, ha az apjuk a hátán fekve forog, vagy fejreáll, akkor sem? Akkor mi van? De most komolyan!!!
A faszi biztos, hogy jobban ismeri a saját gyerekeit, mint az itteni fórumozók. Valóban nem ideális és nem is egészen normális a helyzet, de én erősen érzek egy ilyen "én vagyok a nő, a férfi HARCOLJON értem" lobbit a dolog mögött. Azt, hogy a nőnek imponálna és el is várja, hogy a pasas a saját gyerekeivel csatározzon, harcoljon.
Holott neki meg az a fontos, hogy ne romoljon meg a kapcsolata a saját gyerekekkel sem és meglegyen a párkapcsolat. És a párkapcsolat működéséhez valóban ráér időt adni a gyerekeknek, hogy elfogadják a helyzetet. Ha erőltetés van, kényszerkomfortzónaliképtetéses konfrontációztatás, harcoltatás, akkor azon sem csodálkoznék, a pasi sokallana be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!