Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komolyak a szándék...

Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok. 50- hez kozel mindketten. Ő özvegy. /pár éve már sajnos/ Amit felnőtt gyerekei nehezen dolgoznak fel. Másfél évig ostromolt mielőtt beadtam a derekam. Fél éve beengedtem az életembe, amit annyira vart mar! Azota naponta jön fel hozzám. Visz kirándulni. Segítőkész, tisztelettudó ferfi. A fél év alatt egyszer elvitt a szüleihez. Szimpatia volt mindket részről. A gyerekeinek viszont ezidáig nem mutatott be. A jelenletukbe fel sem hiv engem! Olyankor kimegy a hazbol ha velem beszel telefonon. / szamomra már röhej/ Ha otthon vannak a nagy gyerekei én nem mehetek hozzá. Ellenben én már mindenkinek bemutattam. Ő bármikor jöhet hozzám. Nem tudom már mit gondoljak....kérlek segitsetek
2024. márc. 16. 10:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
20 pluszos gyerekekről van mar itt szó. Állítólag még fáj nekik anyuka hiánya..ezt mondja parom / pár éve meghalt már /
2024. márc. 16. 11:16
 12/66 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekei már kirepültek? Ha még nem, akkor ne is akarj összeköltözni, nyugisabb így, ahogy most van.
2024. márc. 16. 11:18
 13/66 anonim ***** válasza:
91%

Miért van ez a felelősséghárítás?

Jaj, hát ő akart annyira téged, te meg mosod kezeid?

Nem érted, hogy nem tudtok kommunikálni? Akkor minek kínlódsz?

2024. márc. 16. 11:20
 14/66 anonim ***** válasza:
97%

Nem is hiszel neki.

"Állítólag"

2024. márc. 16. 11:21
 15/66 anonim ***** válasza:
100%

Akkor eldöntöd, hogy meddig vagy hajlandó erre várni, én mondjuk még egy fél évet várnék. Addig meg érezd jól magad. Ha ő nem akar összeköltözni, akkor szabadidőpartnernek már nem kell?

Mindenesetre a tiszta, nyílt beszéd elengedhetetlen. Nemcsak odáig menve, hogy "Na, mikor költözünk már össze?", hanem hogy neked milyen érzéseid, félelmeid vannak.

Az viszont nagyon ellenszenves kiindulás, hogy neked az a bajod, hogy hogy számolsz el távoli ismerősöknek. Akiket be lehet avatni abba, hogy van kapcsolatod (amúgy mi közük hozzá?), azokat abba is be lehet avatni, hogy még nem ismered őket. Ne mások élete szerint éld a saját életedet.

2024. márc. 16. 11:21
 16/66 A kérdező kommentje:
Nem mások szerint elem át életem csak rosszul esik .kommunikalunk is tudja jól hogy ez nem tetszik így nekem de egyelőre semmit nem tesz. Gondolom neki jó így.
2024. márc. 16. 11:27
 17/66 A kérdező kommentje:

15 #

Félre értesz.. csak számomra már kellemetlen a helyzet ha rakerdeznek. Ugyanis ezek szerint mások is azt gondolják hogy ezeken már reg túl vagyunk

Ossze vagyok vele zavarodva

2024. márc. 16. 11:30
 18/66 Darius- ***** válasza:
34%

Ellenzik a kapcsolatot. Nem te vagy kevés, hanem a párod viszonya a gyerekeivel. Kímélni akar, de ez nem biztos a jó döntés.

Viszont kialakult benned egy leértékelődés magaddal szemben emiatt, hogy titkolózik. Nem helyes, ha eltitkolja valaki a valóságot . Ezert el kell mondania.

Vagy pedig vannak drasztikusabb változatok is: kiderülne ki ő és múltja valójában vagy mit akar, például kisemmizni. Habár utóbbi ötven éveseknél nem jellemző.

2024. márc. 16. 11:40
 19/66 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgasson, hogy mások mit gondolnak. Az teljesen mindegy. Nincs hozzá közük. Az legyen a szempont, hogy neked hogy esik, nem a kotnyeles ismerősöknek.

Engem például (de az én vagyok) nem zavarna, hogy nem mutat be, ha különben jól érezném magam vele, elfogadnám a döntését. Ha gyanakodnék és simlisnek gondolnám, akkor már nem lenne bizalom, az viszont a kapcsolat vége. Magaddal kell tisztáznod, hogy miért is zavar, hogy nem mutat be, magad miatt, vagy az ismerősöknek való megfelelési kényszer miatt (ezt, gondolom, 50 éve, gyerekkorodból hozod). Akarod-e a kapcsolatot elkötelezettség nélkül, vagy csak akkor kell, ha ez élettársi kapcsolatba megy át.

2024. márc. 16. 11:43
 20/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem ritka eset, hogy a gyerekek féltékenyek az egyedül maradt szülőre.

A szüleinek bemutatott, lehet a gyerekek is tudnak rólad, de nem tudják elfogadni, ezért -legalábbis egyelőre- el akarja kerülni a bonyodalmakat.

2024. márc. 16. 11:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!