Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért tette ezt a srác? Le...

Miért tette ezt a srác? Le akart fektetni, és csak nő hiánya volt, vagy voltak komolyabb szándékai?

Figyelt kérdés

Folyamat erőltette hogy üljek az ölébe nem nem a térdére úgy hogy mind a ketten egy felé nézünk, hanem úgy hogy egymással szemben, kétszer le is smárolt, éS le is tapizott..

Ő csak le akart fektetni?

2022. okt. 30. 13:26
 1/5 anonim válasza:
Csak smárolni akart. Ahhoz meg ez jobb póz, mintha háttal ülnél neki
2022. okt. 30. 13:34
 2/5 anonim válasza:
Dobj egy kèpet privátba ès már meg is mondom neked mit akart. 😆
2022. okt. 30. 14:03
 3/5 anonim válasza:
Nézd bármennyire is furcsa és földön túlinak hangzik, továbbá tudom, hogy a nők szentek és még a szex gondolatától is rosszul vannak, de ez a fiú valószínűleg megkívánt téged szexuális értelemben. Remélem nem dőlt össze a világod. Sok férfi szereti a nőket és ez fordítva is igaz. Csak ti ezt nyilvánosan nagyon tagadjátok, közbe meg a négy fal között...hajjaj
2022. okt. 30. 14:05
 4/5 A kérdező kommentje:

1es: jah.. meg vigaztalni is ezt ő mondta.

2es: biztos hogy nem

3as: nekem nem az a gondom hogy le akart smárolni, hanem az hogy nem volt mögötte érzelem. én is vonzódtam hozzá szexuáliasan is és érzelmileg is... de ő érzelmileg nem.

2022. okt. 30. 16:25
 5/5 A kérdező kommentje:
5ös: basszus... nem akarok képetküldeni nem szoktam, sem itt, sem máshol semmilyen formában!!!!!!
2022. okt. 30. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!