Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Szerintem az a legtutibb, ha alapból komoly, érett férfi valaki, aztán amikor a helyzet úgy hozza, kiderül, hogy pusztító humora van. :)
5/10 anonim válasza:
Hát ne kövezzen meg senki, de egyáltalán nem jó szerintem, ha vigyorog folyamat, mint a tejbetök. Nekem az olyanok jönnek be akik mutatnak érzelmeket, de emellett nagyon komolyak és jól kezelik a különböző helyzeteket.
6/10 anonim válasza:
Férfi vagyok, de szerintem a nők nem feltétlen erre figyelnek fel, hogy valaki mosolyog vagy komoly. Ok, talán lehet ilyen szitu is. De egyszer egy házasságban élő nő aki mindig hűséges volt egyszer bejött neki az egyik ismerősöm. Akkor azt mondta, hogy az jött be neki ahogy a gallért viselte. Számára ez keltette fel a figyelmet. Ettől volt olyan kissugárzása, az a menő vagány stílus. Itt szó sem volt mosolygásról, vigyorgásról és még komolyságról sem. Ebből gondolom, hogy nem ez számít.
7/10 anonim válasza:
Oda vagyok a mosolygós fiúkért
8/10 anonim válasza:
Miért? Miért vagytok oda a mosolygós fiúkért? Én még mosolyogni sem tudok.
9/10 anonim válasza:
Alap járaton én is egy mosolygos vidám viccelodos ember vagyok szeretem ha boldog emberek vesznek korul. Mindenki tud mosolyogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!