Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, nektek az miért elvárás,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek az miért elvárás, hogy egy lány mosolygós legyen?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem értelmetlen az egész. Most menjek úgy az utcán, hogy vigyorgok mint a tejbetök, hátha valakinek megtetszem? Ilyen hozzáállással max a pszichiátriára visznek be. Nem vagyok egy befásult ember, na de nem szeretek mosolyogni. Vagy röhögök, vagy bámulok magam elé. Nincs nálam köztes megoldás, mert vagy ez, vagy az. Képeken sem szoktam játszani a vigyorit, mert az nem tükrözné azt, amit akkor érzek mikor a vaku belenyilall a szemembe. Nem értem sokszor az embereket, mire jó az, ha megjátsszák magukat, de nem baj, én megmaradok realnek. Szóval, a kérdésem: miért mosolyogjon egy lány?
2018. aug. 27. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Elöször is a mosolygás, a vigyorgás meg a röhögés teljesen más kategória.

Másodszor nem akar senki egy ecetes uborka kinézetü valakivel lenni.

Harmadszor az teljesen normális, ha valaki - akár lány, akád fiú -, barátságos arcot vág és nem elutasítóan néz mindenkire, ez utóbbi ugyanis rettentö ellenszenves!

2018. aug. 27. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Eleg furcsa csajszi vagy...
2018. aug. 27. 08:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Az emberek szeretik ha valaki jókedvű, a lányok is a mosolygós srácokat szeretik.

Egyébként én se szeretem megjátszani, hogy jó kedvem van, ha egyszer nincsen.

Egyébként engem nem vonz ha valaki mindig mosolyog, mert vagy megjátssza a vigyorgást, vagy valami gáz van vele, hogy mindennek örül. Én azt szeretem, ha valaki az igazi érzelmeit mutatja és csak akkor mosolyog, ha tényleg vidám.

2018. aug. 27. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:
*-1 egyébként :'D
2018. aug. 27. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem azt akarja hogy vigyorogj 0-24-ben a semmin, mert azzal tényleg bevisznek a pszichiátriára.

Ha az arc kifejezésed alapjáraton mosolygós, nem vigyorogni kell, csak felfelé görbüljön a szád és ne lefelé mint aki állandóan savanyú képet vág.

Egyébként gondolj bele logikusan. Aki mosolyog ember, mindegy hogy fiú, lány, nő vagy férfi. ha kedves mosolygós arckifejezése van úgy alapból nyilván te is jobban közeledsz hozzá mint ha vágná a savanyú képet amitől az életkedved is elmenne. Ebbe csak simán gondolj bele. Na meg a mosolygás kedvességre utal, és nyilván te is az ilyen embereknek nyílsz meg jobban.

2018. aug. 27. 09:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónál van a pont.

A mosolygós,vidámabb emberek általában mind nyíltak,kedvesek és így az ember bátrabban fog közelíteni hozzájuk. A "mosolygós lány/fiú" effektus nem azt jelenti hogy 0-24-ben kell vidámnak,mosolygósnak lennie mert egyértelműen

1. Elvenné a varázsát.

2 Emberből vagy lehet szar kedved

3. Komolyság is kell

Szóval van egy arany középút.

2018. aug. 27. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem elvárás, de előny, ha mosolygós. Attól sokkal szebb egy lány.
2018. aug. 27. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Mosolygogjon nyugodtan arra aki neki tetszik,csak ne vigye túlzásba.Egyébként a mosolygásnak is több "fajtája" van...Van olyan mosolygás mikor tetszésből vagy vonzalomból csinálod,kedvesség.De van olyan is mikor gúnyolódásból,vagy hülyének nézed a másikat..Na azt kinem állhatom mikor valaki rám mosolyog de közben én tudom hogy lenéző az a mosoly...Vagyis p.csát csinál belőled...Szóval erre oda kell figyelni.
2018. aug. 27. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Én szeretek mosolyogni:D

Kozbe pedig ugyanilyen mosollyal robbantanam fel az egesz bolygot.:)

Na de nagyon sokat ad egy lanynak a mosoly.

Hozzatesz a kisugarzasahoz easzimpatikusabb lesz.Es ki ne szeretne szimpatikus lenni?:)

Nyilvan inkabb a kedvesebb emberekhez mennek oda es beszelgetnek vele.Lehet ez csak a hossteskedesem atka de nem tudom.

Szeretek jo benyomast tenni az emberekben:)

2018. aug. 28. 04:29
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: de azt mégjobban szereted ha beléd tesznek jó benyomást igaz? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2018. aug. 28. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!