Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek az miért elvárás, hogy egy lány mosolygós legyen?
Figyelt kérdés
Csak mert szerintem értelmetlen az egész. Most menjek úgy az utcán, hogy vigyorgok mint a tejbetök, hátha valakinek megtetszem? Ilyen hozzáállással max a pszichiátriára visznek be. Nem vagyok egy befásult ember, na de nem szeretek mosolyogni. Vagy röhögök, vagy bámulok magam elé. Nincs nálam köztes megoldás, mert vagy ez, vagy az. Képeken sem szoktam játszani a vigyorit, mert az nem tükrözné azt, amit akkor érzek mikor a vaku belenyilall a szemembe. Nem értem sokszor az embereket, mire jó az, ha megjátsszák magukat, de nem baj, én megmaradok realnek. Szóval, a kérdésem: miért mosolyogjon egy lány?2018. aug. 27. 08:31
11/11 anonim válasza:
Nem olyasfajta hostess voltam mint amire te gondolsz.
Etel kostoltato, ujsagoszto..stb:)
Nem svajcbatakaritok hostess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!