Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magas a mai 15-17 éves lányok elvárása a fiúkkal szemben? Ők mit adnak ezért cserébe nekünk?
1: elvárják hogy a srác szülei pénzesek legyenek
2: legyen kocsi de kérdem én hogy miből?
3: sportos test alap nálatok lányok
4: facebook like van egész végig
nézik a fiúk képét és ha látják hogy szegény, nem igényes akkor már szoba se állnak velük
Hűségesnek állítják be magukat
"nem állnék szóba vele,ahogy a többi normális emberke sem"
Ez vicces:)
Tudod egy normális ember szóba áll egy nem igényessel is,mert van benne tisztelet,azért mert az is egy ember:)
Lehet,hogy te azt hiszed magadról,hogy több vagy a legtöbb embernél és itt nem az ittasokra meg drogosokra gondolok,hanem egy átlag emberre.
Sehol sem vagy normális,ha nem tudsz megtisztelni egy embert aki nem kicsit alacsonyabban van a társadalmi ranglétrán mint te.
17/F
Az igényesség nem társadalmi helyzetet, lenézést~nem lenézést jelent, de még nem is márkás ruhákat. Számomra annyit takar, hogy az illető nem büdös, haja-körme ápolt, tiszta ruhákban jár.
(nem az első vagyok, de szerintem ebben igaza van)
A többire válaszolva annyit, hogy ez egy tipikus általánosítás, még nem is lehet kérdesnek nevezni, mert ez még mindig nem igaz a többségre, csak a hangadó rétegre.
Ez mind szép és jó, no de kérdem én: ti fiúk nem unjátok már az általánosító elcsépelt kliséket amik legtöbbször csak a fejetekben létező elvárások?
Ilyen szempontból egy fontos kérdés az is (és engem komolyan erdekel), hogy hogy nem zsibbadt még el a tökötök annyira a fotelben ülés és a nyomorotok ellen felhalmozott végtelen mennyiségű nőkről szóló kegyetlen sztorik kitalálásában, hogy felálljatok és tegyetek is valamit egy párkapcsolatért??
Mondom egyszerűbben: Csinálni kéne valamit és nem csak folyamatosan sajnáltatni és a világ áldozatainak beállítani magatokat!
Mellesleg nem ártana ha nem szórnátok tele az oldalt a női nem kegyetlennek , szívtelennek és felszínesnek titulált adottságaival. (Azok a "magas elvárások" pedig csak a fejetekben léteznek. A normálisság nem egy hatalmas elvárás szerintem) :)
sztem nem igaz nekem pl az h gazdag v legyen kocsija egyaltalan nem fontos
de muszaj jol kinezni ha ossze akarsz vkivel jonni
14l
Ilyenek a nők, ha nem vagy magas helyes kigyúrt nagyfarkú pasi akkor esélyed sincs náluk.
Az a poén, hogy én magas vagyok és bőven átlag feletti méretekkel rendelkezem (23 cm) és még így is selejt vagyok a nők szemében mert nem vagyok gazdag és helyes.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!