Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tényleg csak izmos, magas, helyes "f*ckboy" típusú srácokhoz vagytok képesek vonzódni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 09:46
2/12 anonim válasza:
Isten ments! Messzire elkerülöm az ilyeneket!
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem a külső a meghatározó nállam. Ha jó személyisége van akkor szinte mindegy hogy hogy néz ki (persze azért valamennyire adjon magára)
4/12 anonim válasza:
Kő alatt élsz? Minden alkatú fiúnak/férfinak van barátnője... utálom az ilyen kérdéseket.
5/12 anonim válasza:
Nem, kifejezetten taszítanak a f*ckboy/páwa fiúk, és akik túlágosan izmosak, már undorító módon.
Nekem az ideálom legalább egy picit izmos, és mivel magas vagyok, jobban örülnék, ha a párom is velem egymagas vagy magasabb.
16/L
6/12 anonim válasza:
Fiúk! Ti tényleg csak a tökéletes alakú, gyönyörű, hatalmas mellű, Kim Kardashian fenekű, agyonsminkelt, "ribizli" típusú lányokhoz vagytok képesek vonzódni? Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Mindenkinek más jön be.
7/12 anonim válasza:
A sok izom már taszító jó legyen izmos hogy ne legyen cérna szál de ne gyúrja ki magát terminátorá, magasság az mindenkinél más jönn be bár azért ne legyen nálam alacsonyabb 16/l
8/12 anonim válasza:
Fiúk! Ti tényleg csak a magas szűk kivágású gatyás, haspólós, agyon sminkelt, mű "liba" típusú lányokhoz vagytok képesek vonzódni?
9/12 anonim válasza:
Gratulálok utolsó, most kb. leírtad ugyan azt, amit én :D
10/12 anonim válasza:
Baaah! Ne haragudj :C
Csak az első 3 kommentet olvastam el, és kicsit ideges lettem ezért egyből kommenteltem.
Bár, én pontos forditast alkalmaztam.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!