Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen magas a mai 15-17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen magas a mai 15-17 éves lányok elvárása a fiúkkal szemben? Ők mit adnak ezért cserébe nekünk?

Figyelt kérdés

1: elvárják hogy a srác szülei pénzesek legyenek

2: legyen kocsi de kérdem én hogy miből?

3: sportos test alap nálatok lányok

4: facebook like van egész végig

nézik a fiúk képét és ha látják hogy szegény, nem igényes akkor már szoba se állnak velük

Hűségesnek állítják be magukat

2018. ápr. 6. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Kerdezo , latom te nem jottel meg ra hogyan kell ilyen fiatal pinakat felszedni aztan a sajat levukben megfozni oket. Pici t fullents , mondj olyan dolgokat rola amik valojaban nem is igazak persze bok teren , aztan meglessz az meglasd , amikor meg ki elvezted magad rajta mehet a szenyesbe a tobbi koze.
2018. ápr. 9. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

1: Mit érdekel az ő vagy a szülei pénze? Én egy kávéra se engedem meghívatni magamat, vagy ha igen, akkor is csak kölcsön pénzbe, ha épp nincs nálam.

2.: Egy 18-20 éves pasi honnan szüljön magának kocsit, hacsak nem gazdag? Meg minek is nekem? Nincs lakásom, hogy havi nagy bevásárlást indítsak, vagy költözzek, amihez kell autó.

3.: A sportos testalkat inkább csak vonzó. Bár felőlem lehet lapos, vagy pici, édes, de tényleg minipocak amit jó csipkedni és puha, de a túl kigyúrt már taszító.

4.: Nem élem a párkapcsolataimat online. Őszintén szólva magamat is utálom fotózni, a magánéletemet meg megtartom magamnak és nem teregetem ki.

De az, hogy valaki legyen igényes, szerintem teljes mértékben elvárható. És az igényesség nem a sok pénznél, kocsinál vagy a márkás ruháknál kezdődik.

Miért is ne lehetnék hűséges? Én megcsókolni se akarok olyat, akihez nem vonzódom lelkileg, a szexet meg tényleg csak egy komoly és szeretetre épülő párkapcsolatban tudom elképzelni. Tehát maximum azzal csalnám meg a páromat, akivel érzelmileg is "lecseréltem", de van bennem annyi tisztelet afelé, akit egykor szerettem, hogy elé bírjak állni és közölni vele, hogy már nem szeretem, vagy mást szeretek és békességgel elválni, minthogy feladjam az elveimet és az önbecsülésemet és megcsalásra vetemedjek. Viszont ugyan ezt én is elvárom a páromtól.

Ettől függetlenül ugyan úgy nem tudok párt találni, ugyan úgy nem tetszek annak általában, aki nekem és fordítva. De erről se én, se ő nem tehet, ez van. : )

17/L

2018. ápr. 9. 21:30
 13/16 anonim válasza:
100%

Nem tudom miért kell általánosítani.

Vannak ilyen lányok,nem azt mondod,hogy senki nem ilyen,de azért az átlagnak nem ez számít.

2018. ápr. 18. 20:54
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Atlagnak eleg ha kemeny a fszod , elvegre a hormonok dolgoznak tobbnyire nem a love !
2018. ápr. 20. 17:05
 15/16 anonim ***** válasza:

#11 Nagyon adlak

Kérdező: mit adnak ezért cserébe? Hát leszopnak. Amúgy talán ha te sem a fullos, nagycsöcsű, barbibabákat keresnél hanem normális nőt nem tapasztalnál ilyet.

2018. ápr. 26. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez most egy hiszti-gombolyag akar lenni, vagy valódi kérdés? -.-

Más funkcióját nem nagyon látom ennek az úgynevezett kérdésnek, minthogy néhány félresikerült próbálkozás miatt leírj egy teljes nemet, ami mellesleg a bolygó 7 milliárdos lakosságának több, mint a felét teszi ki... de azért jöjjön a válasz, bár arra tippelek, hogy inkább csak egy nagy összeröffenést vártál itt, ahol mindenki vállon vereget és egyetért veled, hogy milyen borzalmasak a lányok...

Nálam egyszerű az elvárás: minimum 110-120 körüli IQ.

2018. júl. 30. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!