Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejönnek a magas lányok?
Mert a "barátod" megkérdezett mindenkit? :D
Nyilván nem igaz, van akinek tetszik, van akinek nem meg olyan is akit pont nem ez fog érdekelni.
26F
Én azt szeretem ha nagyjából egymagas velem, azt se szeretem ha kisebb azt se ha nagyobb, én is pont 175 cm vagyok jelenleg
16F
En kb 170cm vagyok igy 17 evesen, de a magassag nalam nem szamit( na jo azert egy 220cm magas csajjal se jonnek ossze, se egy 130centissel, de normalis keretek kozt maradva m1 a magasag)
Nekem pl most pont egy ilyesmi magas lany tetszik mint te, lehet pont te vagy az :o :D
Aki a magassagod miatt nem jonne ossze veled, az meg is erdemli.
Én is ilyen magas vagyok pont, és nagyon sokaknak tetszik. Ez egyébként nem is olyan extrém magasság, amivel gond lenne fiút találni.
Nekem mindig azt mondják, hogy milyen szép magas vagyok, és milyen szép, hogy hosszú vékony lábaim vannak.
Nekem egyébként lányok is szokták mondani, hogy szeretnének ilyen magasak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!