Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a magas, vékony sportos srácok? : )
Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 03:17
1/10 anonim válasza:
nem! ők az alacsony, dagadt, lusta srácokat kedvelik!
szerinted?
2/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az ilyen srcok jonnek be.:) 15/l
3/10 anonim válasza:
Igen, kifejezetten ők jönnek be nekem. Aki sportos, de nem kigyúrt, hanem inkább vékony. A magasság annyira egyébként nem is számít.
4/10 anonim válasza:
Nekem a magas,normális testalkatú srácok jönnek be. :) Az,hogy sportos vagy nem sportos,az nem igazán lényeg,de valahol a kettő között legjobb
Amúgy a vékonysággal sincsen bajom,csak én is elégé méretesre lettem teremtve,így tuti rosszul érezném magam,ha megszakadna alattam,vagy pl. az ölében sem bírna el.
Szóval kérdésedre válaszolva nézni igen,de nem ők az álompasijaim.
6/10 anonim válasza:
Nem nekem a Hockey-sok és az ilyen közepes mondjuk úgy olyanok mint én.
8/10 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy igen. De pl. én azt szeretem ha izmos, de azért nem annyira hogy a karja olyan vastag mint egy dinnye, meg meg lehet számolni az összes kockát a hasán, nekem az már túlzás.
9/10 anonim válasza:
Már megint egy önreklámozó kérdés... Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!