Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárások, mit gondoltok róluk?
Nekem hatalmas elvárásaim vannak, azt akarom, hogy a nap minden másodpercében velem legyen a lány. Persze ez lehetetlen.
Ő is elvárhat tőlem olyanokat, amik az együttlétre értendőek, pl. ne menjek el a haverokkal, ne a telefont nyomkodjam, ne tegyek mást, csak vele legyek és vele foglalkozzak. Viszont ha a jellemem akarja megváltoztatni, megmondani mi iránt érdeklődhetek és mi iránt nem, mit nézhetek/mit hallgathatok, az már nálam túl sok.
- Ha egyfolytában vele kell lennem, és már a barátságaim rovására menne
- Ha írunk, es egyszer csak nem írok vissza XY ok miatt, akkor elkezdi hogy hol vagyok, küld 600 üzenetet, aztán legközelebb latom, es meg elvárja, hogy magyarázkodjak
- Ha egy ideje nem találkoztunk/beszéltünk (2-3 napja), es elkezdi, hogy jaj, mar nem szeretem biztos, meg ilyenek. Ne várja már el, hogy 0-24-ben vele foglalkozzam!
Lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!