Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, túl nagy elvárások ezek egy 25-35 éves pasi felé?
4 év múlva 30 leszek, szeretnék egy diplomás, okos, normális kinézetű és humoros férfit, aki megbízható valamennyire. Szóval csak ugyanolyan, mint én és nem kevesebb.
Szerintetek ezek nagy elvárások? Sok nő és férfi azért van egyedül, mert magához hasonlót keres és nem adja lejjebb? (Legalábbis egy ideig)
Jaj de aranyos lányka.
Lesz itt nagy kopp, akárki meglássa.
"egy diplomás, okos, normális kinézetű és humoros férfit, aki megbízható valamennyire."
Neked komolyan fontosabb, hogy diplomás meg milyen kinézetű,minthogy teljesen megbíz benne?
és mi van akkor, ha a delikvens minden elvárásodnak eleget tesz, csak annyi bibivel, hogy nincs diplomája?
akkor már nem is ér semmit
eléggé felszínesnek hangzik...
mindezt úgy mondom, hogy épp most igyekszem megszerezni a diplomámat és lány vagyok
még annyit, hogy eléggé kamu és embereket összeugrasztó hangzású a kérdésed
Utolsó előtti: nem kamu, és nem akarok embereket összeugrasztani:)
Nekem fontos, hogy diplomája legyen, mert nekem sem egy van, persze nem ez az intelligencia fokmérője. És igen, ez egy felszínes dolog, de nem tudom elképzelni az életemet másként, mert eddig is ilyen barátaim voltak.
Az is felszínes dolog, hogy legyen szép a pasi, ha én is az vagyok, vagy akkor az is felszínes, hogy legyen jó állása, ha már az én állásom is jó. :)
(a felszínes nem egy szitokszó egyébként)
Nem, az nem fontossági sorrend volt, csak felsoroltam, nem fontosabb, hogy szép legyen, mint hogy meg lehessen benne bízni.:)
Csak kicsit úgy érzem, mintha amit én adni tudok, azt mások nem tudnák adni, vagyis nem találkoztam olyan emberrel mostanában, akinél nem kell lejjebb adnom az elvárásaimat.
Szerintem, Őszödi Ferencnek lesz igaza a kérdésben:D
Nem, az nem fontossági sorrend volt, csak felsoroltam, nem fontosabb, hogy szép legyen, mint hogy meg lehessen benne bízni.:)
A megbízható valamennyire szó pedig nagyon azt sejteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!