Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, túl nagy elvárások ezek egy 25-35 éves pasi felé?

Figyelt kérdés

4 év múlva 30 leszek, szeretnék egy diplomás, okos, normális kinézetű és humoros férfit, aki megbízható valamennyire. Szóval csak ugyanolyan, mint én és nem kevesebb.

Szerintetek ezek nagy elvárások? Sok nő és férfi azért van egyedül, mert magához hasonlót keres és nem adja lejjebb? (Legalábbis egy ideig)

2014. máj. 31. 19:07
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
79%
Bizony ezek nagy elvárások.De egyébként tök alap,amit elvársz...
2014. máj. 31. 19:28
 12/50 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az a baj, hogy az esélyt se adod meg, hogy egy férfi (akinek esetlen nincs diplomája) szeressen, boldoggá tegyen stb.

Nem azt mondom, hogy magas az elvárásod... de mi a biztosíték arra, hogy egy diplomás ember nem csal meg, szeretni fog, nem fog megverni stb.?

2014. máj. 31. 19:29
 13/50 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg, hogy milyen. Csak fontos, hogy hasonló legyen az életút, szerintem. Szóval ne az legyen, hogy ő 18 éves kora óta dolgozik,kimaradtak az egyetemi évek az életéből, én meg csak 24 éves korom óta. Kb. ilyesmi a lényege:)
2014. máj. 31. 19:29
 14/50 A kérdező kommentje:

"Bizony ezek nagy elvárások.De egyébként tök alap,amit elvársz..."

Ez azt jelenti, hogy tök rendben van, de valószínűleg ilyennel nem fogok sosem összefutni, jól értem? Én is így gondolom...

2014. máj. 31. 19:31
 15/50 Őszödi Ferenc ***** válasza:
53%

Szóval teljesen mindegy, milyen diplomája van, csak legyen neki valamilyen. Mert ha van neki, akkor már "diplomás".

Hát, eddig reménykedtem, hogy Magácska egy okos nő.

2014. máj. 31. 19:34
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne futhatnál össze ilyennel?

Azért még nem haltak ki a normális férfiak, persze ha neked a normális kinézet valami Brad Pitt-et jelent akkor lehet. Eddig mi volt a gond, a barátaiddal?

2014. máj. 31. 19:35
 17/50 anonim ***** válasza:

"Mit gondoltok, túl nagy elvárások ezek egy 25-35 éves pasi felé?"

Nem az elvárás nagy, hanem sajnos alulteljesítik...:)

"Szóval csak ugyanolyan, mint én és nem kevesebb."

Igen, ezt szoktuk megvágyni.

"Szerintetek ezek nagy elvárások? Sok nő és férfi azért van egyedül, mert magához hasonlót keres és nem adja lejjebb? (Legalábbis egy ideig)"

Hát szerintem is sok igazság van ebben a felvetésben.

Nekem olyan eseteim vannak, amikor a fiú nincs tisztában avval, hogy őneki valami bibije van. Úgy értem, teljesen meg van győződve róla, hogy ő becsületes, miközben hazudik, mint a vízfolyás, kettős életet él - de van hozzá ideológiája, hogy az miért helyes akkor és úgy.

2014. máj. 31. 19:35
 18/50 anonim ***** válasza:
55%

"Nekem fontos, hogy diplomája legyen, mert nekem sem egy van, persze nem ez az intelligencia fokmérője. És igen, ez egy felszínes dolog, de nem tudom elképzelni az életemet másként, mert eddig is ilyen barátaim voltak."

Wow, that's the answer why are you single.

2014. máj. 31. 19:37
 19/50 anonim ***** válasza:
46%
Szakadjatok már le a diploma-témáról! Sok tanulatlannak miért fáj az, ha egy diplomás nő elvárja a leendő párjától is? Látszik, mennyire fáj nektek, hogy nem tanultatok tovább, mert mindenki ezzel szekálja a kérdezőt, mintha bizony bűn lenne ugyanolyan tanult társat keresni! Saját komplexusaitokkal nem kell másokat fárasztani.
2014. máj. 31. 19:37
 20/50 anonim ***** válasza:
12%

Jaj de tudtam,hogy a sok tanulatlan ember majd besértődik.:D

Ne add lejjebb.Én direkt orvos férjet akartam és találtam is megfelelőt.

2014. máj. 31. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!