Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, túl nagy elvárások ezek egy 25-35 éves pasi felé?
4 év múlva 30 leszek, szeretnék egy diplomás, okos, normális kinézetű és humoros férfit, aki megbízható valamennyire. Szóval csak ugyanolyan, mint én és nem kevesebb.
Szerintetek ezek nagy elvárások? Sok nő és férfi azért van egyedül, mert magához hasonlót keres és nem adja lejjebb? (Legalábbis egy ideig)
Nem lehet ettől elszakadni.Az igazán törekvő ember nem a magas szinteken van,mert neki már nincs miért törekedni.
Az alacsony szintekről meg még van hova menni,hova jutni:)
"Nem lehet ettől elszakadni.Az igazán törekvő ember nem a magas szinteken van,mert neki már nincs miért törekedni.
Az alacsony szintekről meg még van hova menni,hova jutni:) "
Juj. Ekkora ostoba prolivígasztalást sem hallottam még. Szóval aki a csúcson van, az élhetetlen, de bezzeg a gyári soron melózó, sárga fogú betanított munkás az nagyon törekvő... hát érdekes.
Természetesen nem csak a gyári munkás és a doktor létezik, ahogy Petri mondja: voltak köztes lények is.:))
Ne legyen már mindenki ilyen frusztrált ebben a témában, bárki mehetne egyetemre, ha lenne esze/pénze/lehetősége.
Olyan emberek magyarázzák nekem azt, hogy nekik nem kell diplomás pár, akik maguk sem azok. Szóval ők is CSAK azt várják el, amit ők tudnak nyújtani, ahogyan én is. Szóval ugyanarról beszélnek, mint én!!!
ahogy már írtam, épp most igyekszem megszerezni a diplomámat, már csak egy év van hátra és egy félév gyakorlat, könyvvizsgáló szeretnék lenni, szóval ahhoz még kell néhány plusz év és diploma, de az alapoktatással, nemsokára végzek :)
a barátomnak sima érettségije és szakmája van, most csinál hozzá még egy okj-s képzést, de nem érdekel, mert szeretjük egymást, gyerekkorunk óta ismerjük egymást és már régóta együtt vagyunk, soha senkiért és semmiért nem cserélném le
nem, nem várom el tőle, hogy szerezzen diplomát, mert nem a papír a fontos, hanem a személyisége (és persze mint Brad Pitt :D )
"Juj. Ekkora ostoba prolivígasztalást sem hallottam még. Szóval aki a csúcson van, az élhetetlen, de bezzeg a gyári soron melózó, sárga fogú betanított munkás az nagyon törekvő... hát érdekes."
A szavaimat kiforgatva természetesen ilyen véleményt is alkothatsz,csak egy a probléma:én nem írtam semmi olyat,hogy élhetetlen egy x számú diplomával rendelkező ember,sőt sehol nem említettem gyári munkást.És de!Egy gyári munkás is törekedhet felfelé.De hát maradjunk a jól bevált előítéleteknél,kedveseim!:D
De ha már előítélet:
Meg is kell mutatnia majd a kijelöltnek a diplomát!?:D
Nem,valójában nem nagy az elvárásod,CSUPÁN CSAK SZÁZEZRES nagyságrendű.
Ugyanis lehet,hogy esze lenne,de pénze nincs.És akkor csak a papír hiányzik neked,aranyom!
És akkor élhetitek a látszatéleteteket?:D
A boldognak tűnő gyerekeitekkel a batár nagy amerikai kertesházba?:D Azok a gyerekek nem lesznek boldogok,mert az anyjuk majd maximalistának neveli őket...mert ha a gyereknek nincs diplomája,akkor az anyuka letagadja őket,sőt,kitagadja őket!:D
Na,ez ilyen?:D
"Nem,valójában nem nagy az elvárásod,CSUPÁN CSAK SZÁZEZRES nagyságrendű."
Hát, ez elég vicces, hogy keres-e majd a párom 100 ezret, hiszen egy diplomás általában ott ahol én élek 250-300-at keres:) De ezt most hagyjuk, biztos nyelvbotlás volt.
És igen, a pénz is számít, hogy nagyjából egy közös színvonalat tudjunk tartani, és ne én tartsam el. Igen, fontos.
"A boldognak tűnő gyerekeitekkel a batár nagy amerikai kertesházba?:D Azok a gyerekek nem lesznek boldogok,mert az anyjuk majd maximalistának neveli őket...mert ha a gyereknek nincs diplomája,akkor az anyuka letagadja őket,sőt,kitagadja őket!:D "
Igen, maximalistának, törekvőnek nevelem majd őket. Nem, nekem Amerika nem jött át, bár csak egy évig éltem ott, de nem szeretnék újra, köszi. És igen, valószínűleg az élethosszig tartó tanulás felé fogom őket terelgetni.
Teljesen félreérted, te nem nem vagy diplomás, hanem buta vagy. Ebből látszik, hogy a kettő nem jár együtt. Ne legyél buta, trollkodj máshol:)
azért kösz mindenkinek a lepontozást :)
(nyugodtan jöhet még)
azért kár, hogy tényleg kezdenek kiveszni társadalmunkból az emberi értékek
továbbra is az ifjonc könyvvizsgáló
"Azok a gyerekek nem lesznek boldogok,mert az anyjuk majd maximalistának neveli őket...mert ha a gyereknek nincs diplomája,akkor az anyuka letagadja őket,"
Ezek szerint a te gyerekkorod azért volt boldog, mert az anyukád nem várta el tőled, hogy tanulj. Furcsa, hogy akkor meg miért lettél megkeseredett felnőtt, akit ilyen szinten kiborít, ha egy nő olyasvalamit vár el, ami neki nincs...
Engem nem idegesít,hogy ő kitől mit vár el,csak az a baj,hogy az élet reálisabb ezeknél az álmoknál.:D
"Nem,valójában nem nagy az elvárásod,CSUPÁN CSAK SZÁZEZRES nagyságrendű."
"Hát, ez elég vicces, hogy keres-e majd a párom 100 ezret, hiszen egy diplomás általában ott ahol én élek 250-300-at keres:) De ezt most hagyjuk, biztos nyelvbotlás volt."
Úgy tudom,hogy az egyetem elég komoly pénzbe kerül,ha nem kerülsz be államiba.:D És nem minden jó tanuló kerül be oda!
Nem vagyok boldogtalan,megkeseredett felnőtt,de azért durva,hogy ilyen irreálisan látjátok a világot.Nem fog ilyen férfit találni.És ha mégis,ugyanúgy elválhat,csalódhat,mint mi,buta kis senkik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!