Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, túl nagy elvárások ezek egy 25-35 éves pasi felé?
4 év múlva 30 leszek, szeretnék egy diplomás, okos, normális kinézetű és humoros férfit, aki megbízható valamennyire. Szóval csak ugyanolyan, mint én és nem kevesebb.
Szerintetek ezek nagy elvárások? Sok nő és férfi azért van egyedül, mert magához hasonlót keres és nem adja lejjebb? (Legalábbis egy ideig)
"Úgy tudom,hogy az egyetem elég komoly pénzbe kerül,ha nem kerülsz be államiba.:D És nem minden jó tanuló kerül be oda!"
1. "úgy tudom"=nem így van, 2. de bekerülsz, mert nem csak egy helyre lehet beadni kishazánkban, vagy pl. EU-n belül máshol is ingyen tanulsz, ha az ottaniaknak ingyen van a képzés, 3. de, így minden jó tanuló bekerül. De ezt most hagyjuk!
"Nem fog ilyen férfit találni."
Komolyan érdekel, hogy miért gondolod azt, hogy nem fogok ilyet találni. Nem bántásból, hanem tényleg érdekel. igazából erről szólt a kérdésem, és végre válaszolhatnál rá, szeritned miért nem fogok ilyet találni.
csak kíváncsiskodok :D
különben is, már kétszer válaszoltam :D
Tudod kit sértegess kérdező? Én korrektül válaszoltam.
Az ország második legnevesebb infókarán végeztem, szóval nekem ne gyere azzal, hogy büfészakon lett vörös diplomám.
És igenis értem, hogy mire célzol, de nem szimpatikus, hogy fenn hordod az orrodat, még ha esetleg van is mire.
Egyszer összejöttem egy vidéki jogászcsajjal, az volt ilyen mint te. Különbnek képzelte magát, csak a szakmája miatt. Szerintem meg egyáltalán nem volt annyival különb, mint ahogy te sem vagy. Amikor megtudta, hogy mennyivel többet keresek nála, akkor meg kiakadt, hogy ő jogász létére ennyivel rosszabbul keres. Én is lenézhettem volna őt, ha olyan vagyok. Csak k*urvára nem ezek a dolgok számítanak az életben. De ha ilyen felszínes vagy, akkor ne csodálkozz rajta, hogy nem találsz megfelelő pasit. Vagy majd összejön egy olyan, akinek jó leszel a kirakatba feleségnek, közben meg össze vissza csal a hátad mögött.
Azért ilyen nagy a felháborodás a diplomás elvárásod miatt, mert a diplomával olyan tulajdonságokat azonosítasz, amik nem szükségszerűen és főleg nem kizárólagosan csak a diplomához kapcsolódnak. A vagyon, az értelmi színvonal, a törekvés, az illem és még sorolhatnám, nem kizárólagos diplomás tulajdonságok. Sőt, nem egy példát tudnék mondani az ellenkezőjére. Az is tévhit, hogy aki nem akar diplomát, az nem akar tanulni, mert vannak szakmák, amik megfelelő elsajátításához bizony igencsak tanulni kell (ugyanúgy egy életen át), és van olyan diploma, amit gyakorlatilag napi 2 óra tanulással jelesre hoznék. Ne a végzettséget nézd, hanem az embert. Kicsiny hazánkban amúgy is nagy papírközpontúság van, ami az esetek többségében nem fedi a valóságot.
Egy jogász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!