Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, túl nagy elvárások ezek egy 25-35 éves pasi felé?
4 év múlva 30 leszek, szeretnék egy diplomás, okos, normális kinézetű és humoros férfit, aki megbízható valamennyire. Szóval csak ugyanolyan, mint én és nem kevesebb.
Szerintetek ezek nagy elvárások? Sok nő és férfi azért van egyedül, mert magához hasonlót keres és nem adja lejjebb? (Legalábbis egy ideig)
A 13-as hozzászólásodon nagyot néztem, tényleg elég... hmmm... furcsa a hozzáállásod. De ha ezek az elvárások, hát ezek. Hogy ezek aztán jó alapot adnak-e egy kapcsolathoz, az majd eldől.
Egyébként természetesen vannak a diplomás férfiak közt normális kinézetűek, megbízhatóak, akiknek még humorérzékük is van.
Főleg, ha nem a közös irányultság, a közös érdeklődés, a közös téma a fontos a tanultság és iskolázottság témájában, hanem a "csak legyen diplomája, mindegy milyen".
Szerintem fogsz találni.
Köszönöm, Ferenc úr, majd jó helyre teszem 4 év múlva az ikszet azért, jó?:)) a közös életút miatt fontos, nem azért, hogy gazdinfót végezzen:)
"Eddig mi volt a gond, a barátaiddal?"
Semmi, az eddigiek ilyenek voltak, csak kíváncsi voltam, hogy van-e esély még erre, mert ugye az ember öregszik/csúnyul/értéktelenedik. :)
Nem hiszem, hogy fáj nekik, hogy nem tanultak tovább, hiszen manapság már bárki továbbtanulhat, csak nem értik, mert nekik biztosan nem fontos a közös életút, ami feltételez hasonló mentalitást az életben. De ez nem baj, csak nem értik, engem nem bántanak meg azzal, hogy nem értenek:)
És nem, nem Brad Pitt.:)
"Szerintetek ezek nagy elvárások? Sok nő és férfi azért van egyedül, mert magához hasonlót keres és nem adja lejjebb?"
1. Nem, nem túl magasak.
2. Szerintem nem.
Sikeres emberek mellett általában több sikeres ember van.Akinek tehát diplomája van,annak nagyobb esélye van ilyen kapcsolatra.
A diplomás ember is lehet buta az élethez,és lehet alkoholista,drogos...stb.(Esetleg ha nem jön be neki az élet!)
A kulturáltság azonban nem a megszerzett diplomák számától függ.Én ismerek olyan diplomás embert is,aki 38 évesen is földet művel.A testvérének szintén diplomája van,ő főnök kint(tehát ő sikeresebb lett,mert kifelé épített).Ennek ellenére úgy gondolom,hogy mindkettő nagyon okos,kulturált ember.
Csak egy baj van ezekkel az emberekkel:a feleségeik s*gg* alá tettek mindent.AZ egyikőjük elvált,a feleség vitte az autót,a kisgyereket,meg egy csomó pénzt(4 millió forintot).Az előbb említett földművelő testvérnek és feleségének 2 autója van,ehhez járt 2 gyerek,meg egy nagyvárosban lévő,jó fekvésű lakás.(A lakás a belvárosban van).
Aztán ismerek a közvetlen közelemből egy nőt,akinek van 8 általános iskolája+szakmunkás vizsgája.Neki a férje szintén szakmunkást végzett,de dolgozott már mindenhol.Végül az előbb fent említett családban az egyik testvért megismerte,megkedvelték egymást,és a szakmunkás ember így került ki külföldre...ugyan minden munkát el kell végeznie,de nagyon jó munkaerő.Fizetése az van bőven,a családjának mindent megad.A lakásukat jelenleg most újítják fel!
Itt vagyok én.Nem látok még szinte semmit az életből,csak azt,hogy a kezdet nagyon nehéz...még nincs saját vagyonom,vagy saját magam által megvett vagyontárgyam.Most szerzem remélem a végzettségeimet,amik nem lesznek túl magasak,és ki tudja,hogy ezekkel meddig ér el majd a kezem,és mit tudok kezdeni.Az élethez való eszem viszont megvan szerencsére,naiv nem vagyok,hülyeségekbe bele nem mennék!És diploma nélkül is remélem,hogy fogok találni magamnak egy megfelelő társat:) Nem fogom én elvárni,hogy legyen diplomája az élettársamnak,mert tökéletes ember,mint mondják,nem létezik!
Valami hibája úgyis van a diploma mellett x embernek...:) Ezt soha ne felejtsd el!
Nem értem a 18-as hosszú kommentet (biztos ehhez a kérdéshez akartad írni?), bocsánat, de a többieknek köszönöm:)
Azon senki nincs kiakadva, hogy legyen szép a pasi, hanem a diploma...szakadjunk le róla, nekem fontos. Ha kimegyünk külföldre, ő ne mosogasson, míg én irodában dolgozom, ennyi. Nyugi van.
De azt látod,hogy hogyan bánsz itt az egyesek által tanulatlannak titulált emberekkel?
Miért nem tudod megérteni,hogy gyakorlatilag bárkivel lehetsz boldog?
Ha kimész külföldre,akkor honnan tudod,hogy egy érettségivel vagy jó szakmával rendelkező pasi mosogatni fog?Lehet,hogy mázlija lesz,ki tudja.
Vagy ahogy írtam:valaki beszerzi valami jó munkahelyre.Csodák igen is vannak.:D
Nem, nem látom, légyszi szakadjunk le arról, hogy olyan törekvő embert szeretnék magam mellé, amilyen vagyok.
Számíthat a szavazatomra, Ferenc, bár kicsit féltékeny vagyok, amiért bármikor letáncolna engem a táncparkettről. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!