Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről (bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről (bővebben lent - elég hosszan)?

Figyelt kérdés

Eddig egy teljesen visszahúzódó, magának való ember voltam. Nem jártam sehová, nincsenek ismerőseim, szerintem a szociális készségeim is padló közeli állapotban lehetnek, mert ha van is rá lehetőség (pl munkahelyen), nem nagyon tudok beszélgetni. Vagy inkább nem mozgok otthonosan az általános témákban. Jobbára ugye az ilyen-olyan bulikról, szerelmi életről, meg hasonló dolgokból indulunk ki. Na, nekem ezek teljesen hiányos témák, lévén hogy nincs tapasztalatom bennük. :D Így általában elhalnak a beszélgetések. Viszont olyan témák, amik nem erről szólnak, azokról én is órákig tudok papolni. Néha jókat is röhögünk. Ilyenkor kicsit megjön az önbizalmam és kezdem elhinni, hogy nem vagyok veszett fejsze nyele :D Pl nálam a sport viszi a prímet, imádom szinte az összes sporttevékenységet, saját magam is edzek már jó ideje, aminek hála egész jól nézek ki. Ez a fő érdeklődési köröm, így erről mehet a rizsa holtodiglan. De pl szeretem az olyan témaköröket is, mint a "mi lenne ha.." és amiben kicsit elrugaszkodunk a valóságtól, elmélkedünk. Ezeket imádom. Kár hogy ritkán van ilyen :D Na meg mások kínjait is végig szoktam hallgatni, ha tudok, akkor segítek, vagy támogatom az illetőt.

No, menjünk tovább. A munkahelyi kapcsolatok elsüllyedni látszanak, mivel szeptembertől kezdek az egyetemen (felvettek, yaay~). Itt eltökélt szándékom a tanulás mellett komoly társasági életet is élni. Viszont itt a probléma. Gőzöm sincs, hogy kell másokkal ismerkedni és hát (ejj-ejj, vártátok, mi? :D) egy barátnőt sem utasítanék vissza végre. Utóbbitól is tartok, mivel soha ezelőtt még egy lány kezét sem fogtam meg, nemhogy randi, csók, meg ilyenek.

Dumsztom sincs mik a legjobb ismerkedési helyek, de mivel imádok sportolni, ezért úgy gondoltam az edzőterem, esetleg egy küzdősporttal foglalkozó klub, vagy uszoda látogatása + kardió programok, yoga, meg minden ami létezik a világon sporttal kapcsolatban jó kiindulási pont lenne. Így a közös hang/téma is adott lenne (gondolom én).

Nem tudom a kinézet mennyit számít, de ehhez is adok infót. 170 centi magas vagyok, sportos, izmos/szálkás felépítéssel, a megjelenésem ebből adódóan magabiztos, bár nem vagyok zavarba hozhatatlan. Inkább sportosan öltözködöm, szinte mindenem Adidas, abból is az egyszerűbb dolgok, mert nekem ezek jönnek be (a fekete szín dominál, néha párosítom fehérrel- ha illik hozzá). A fogaim jó állapotban vannak, viszont a fenti frontfogaknál beütött a krakk, ott van egy kis görbeség. Nem vészes, sima beszédnél nem jön ki, de nevetésnél már zavaró (főleg nekem). Ezen épp melózunk a dokival, azt mondta 1 év és príma lesz minden, ergo egyenes, szép fehér, stb.

Szociális dolgokra kitérvén, mostanra eljutottam oda, hogy tudok másokkal beszélgetést indítani, van hozzá kurázsim, akár lányokkal szemben is, csak általában gyorsan kihűlnek a beszélgetések ugye a téma hiánya miatt :D Ergo tudok kezdeményezni, max fél óráig fent is tudom tartani az érdeklődést, de utána leblokkolok. Meg a következő találkozásnál is. Ott már nincs lendületem, eleve nem is tudom elindítani a beszélgetést.

Szerintetek veszett ügy vagyok, vagy van bennem még lehetőség? Ergo a lényeg, hogy ezek alapján szerintetek van-e esélyem barátokat és esetlegesen barátnőt szerezni? Az említett sporthoz kapcsolódó helyek alkalmasak komoly ismerkedésre? Az sem lesz pl az egyetemen zavaró, hogy ott a legtöbben 18 évesek, én meg már a 22 felé megyek?

Sokat írtam, tudom. Nem is voltam a legösszeszedettebb, mivel még így is próbáltam szűken fogalmazni. A kérdés is sok. Na mindegy, köszi ha valaki esetleg végig olvasta, ha meg válaszol is, akkor igazán hálás vagyok. Esetleges észrevételeket, kritikát is szívesen fogadok. :)

2017. júl. 30. 22:36
 1/5 A kérdező kommentje:
21F
2017. júl. 30. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Amm egy dolgot kell tenned. Ne változz meg mások miatt. A külsöd legyen olyan amilyen van ne plasztikáld magad. A belsőd meg a lelked temploma. Legyél nyugodt ,kedves , őszinte barátságos, beszélj sokat arról amiről tudsz , több sokkal több önbizalmat fejlessz. Ennyit tok hozzáfűzni akkor van sikered. A lányok elsőre érezni fogják milyen az önbizalmad . Aztán a többi. Ennyi
2017. júl. 30. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem vagy reménytelen. Így hogy egyetemre ménsz próbálj meg a többi fiúval össze barátkozni. Ők segítenek majd felkapaszkodni. Gondolom hétvégén elhívnának bulizni és te le is mennél akkor lesz közös téma közben meg lányokal is tudsz ismerkesni. Idővel be fog indulni minden csak barátokat kell szerezz.
2017. júl. 30. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem először barátokat próbálj szerezni. Ha van melletted egy biztos baráti társaság akkor már könnyebben megy majd a csajozás is. A barátok önbizalmat adnak ,támogatnak és akár tanácsot is adhatnak.

Lányokkal igazából legyél kedves ,barátságos ,próbálj meg közvetlen lenni mert az oldja az emberekben a feszültséget és ezáltal ők is közvetlenebbek lesznek (de ne legyél tenyérbemászó).

Nagyon sok mindenről lehet beszélgetni. Filmek ,könyvek ,utazások ,helyszínek ahova el szeretnél jutni ,politika ,pszichológia ,stb. Végtelen sok téma van de a sport is jó.

Hajrá!:)

2017. júl. 30. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha itt ennyit tudsz írni, nem hiszem, hogy ne tudnál majd beszélgetni másokkal:D Csak nagy levegő és mondd, ami jön. Sok sikert, biztos jó lesz az egyetem:)
2017. júl. 30. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!