Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, tényleg lejárt a hosszan tartó kapcsolatok ideje kis hazánkban?
Azért szerintem még akad, csak nagyon sok az
érdek-kapcsolat.
A fiatalabbaknál inkább gyakoribb az, hogyha nem jó akkor lecseréljük másra.
Én az a korosztály vagyok amiben körülöttem 3-4-5-6-7 éves kapcsolatok vannak többségben. A sajátom is csak 5. éve tart, mert nem tizenévesen találtam meg az igazi társamat, hanem kicsit később. 2 van olyan a környezetemben ami hosszabb kapcsolat. 10 illetve 12 éves kapcsolatok.
Érettség kérdése egyébként, hogy mikor jön ez az az idő, amikor nem a lecserélés az első ami az ember eszébe jut kapcsolati probléma esetén.
De nem gondolom azt sem, hogy mindent le kéne nyelni egy kapcsolatban, csak azért, hogy elmondhassák magukról, hogy ők együtt vannak és kitartanak. Ha egy pár már nem élvezi egymás társaságát, akkor a kitartás nem ér semmit, mert az csak kirakat, nem igazi boldogság.
Dehogy járt le!
Csak nem mindenkinek sikerül. Vagy nem mindenkinek jut. Más kérdés, hogy miért nem . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!