Fiúk! Mire gondoltok ha az utcán/suliban hosszan a szemetekbe néz egy lány? És ha rátok mosolyog?
Figyelt kérdés
Ha szimpatikus odamentek hozzá, vagy ennél azért több jelre vártok?2014. okt. 24. 17:21
1/11 anonim válasza:
Velem még nem történt ilyen negyed évszázad alatt.
2/11 anonim válasza:
Az az igazság, hogy én ehhez hülye vagyok, az utcán nem várok ilyesmire, mire felfogom, hogy mit jelentett, már tovább is mentem.
Úgyhogy néha egy picit több jel segíteni tud.
3/11 anonim válasza:
az ez sokszor történik meg akkor lehet, hogy odamennék.
Volt már ilyen velem, és kiderült , hogy véletlen volt a mosolygás
22f
4/11 anonim válasza:
Azt gondolom ilyenkor, hogy a reggeli kakaó az arcomra száradt és már szaladok is az illemhelységbe, hogy megnézzem és letörölhessem. :*
5/11 anonim válasza:
Én pincérnő vagyok, szakmai ártalom, hogy minden jött-mentre mosolygok, nézek, hátha a vendégem. Semmi nincs benne.
6/11 anonim válasza:
A nézés az igazából bármi lehet,akár csak elbambulás is,vagy annyira csúnyának gondol és azért néz mondjuk...
A mosoly az már egy nagyon jó jel,na ilyen még nem történt velem soha,egy mosolyt nem kaptam még soha egy lánytól sem... akkor már meggondolnám,hogy odamegyek-e hozzá.
23/F
8/11 anonim válasza:
<vicc>
Megkérdezem, hogy te is bölcsész vagy, vagy csak elbambultál?
</vicc>
10/11 anonim válasza:
"Ennek már megint mi baja van?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!